Bekende MMA-vechter mishandelt 2 vrouwen op nieuwjaarsfeest Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter mishandelt 2 vrouwen op nieuwjaarsfeest

Bekende MMA-vechter mishandelt 2 vrouwen op nieuwjaarsfeest

Vitoldas Jagelo gearresteerd na een vermeende van twee vrouwen op een feestje. De bekende MMA-vechter zou ook met een mes hebben lopen zwaaien.

De Litouwer Jagelo, werd vandaag in zijn thuisland gearresteerd. Nadat hij naar verluidt twee vrouwen zware verwondingen had toegebracht. Waaronder gebroken neuzen en tanden.

Een van de slachtoffers vertelde LRT dat zij en de andere vrouw, een gebroken neus en tanden opliepen. Nadat de MMA-vechter met een mes op hen afkwam.

Ernstige mishandeling

De Litouwse publicatie beweert beelden van de verwondingen te hebben gezien, maar heeft besloten deze niet te publiceren vanwege de ernst ervan. Het vermeende incident vond plaats op een besloten oudejaarsavond feest.

Jagelo nam voor het laatst deel aan een professioneel MMA-gevecht in juni. Hij verzekerde zich van een gelijkspel tegen Klaidas Lukasevcius tijdens het KOK Classic MMA-toernooi.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/kickbokser-scoort-snelste-knock-out-in-de-geschiedenis-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws