Bekende MMA-vechter straft pedofielen keihard af | video Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter straft pedofielen keihard af | video

Bekende MMA-vechter straft pedofielen keihard af | video

Dustin Lampros de bekende MMA-vechter pakte 2 vermeende pedofielen en leverde deze uit aan de politie. De UFC TUF deelnemer heeft het tot zijn missie gemaakt kindermisbruikers aan te pakken.

In een video is te zien hoe Lampros die een prof MMA-vechter is twee pedofielen aanpakt. De vechter deed zich voor als een 13-jarige op social media en sprak met de twee mannen af. Dat pakte niet goed uit voor de beoogde kindermisbruikers.

Viezerikken

We zien Lampros terwijl hij de mannen aanpakt. Tegen een zegt hij; "Dus je spreekt af met een 13-jarige in een park en neemt condooms en aan deken mee. Waar ben je mee bezig man", zegt Lampros. Direct daarna laat hij de man zich opdrukken in een winkel en moet deze zeggen niet meer met minderjarigen af te spreken.

De andere man ontkent aanvankelijk afgesproken te hebben. Totdat de politie arriveert en deze genoeg bewijs vinden om de man te arresteren. Lampros heeft op Instagram 561 Predator Catchers gelanceerd en heeft er zijn levensmissie van gemaakt om dit soort viezerikken aan te pakken. Kudos voor Lampros.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws