Bekende MMA-vechter de cel in na zware mishandeling slachtoffer Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter de cel in na zware mishandeling slachtoffer

Bekende MMA-vechter de cel in na zware mishandeling slachtoffer

Ralph Gracie werd vrijdag veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf. De bekende vechter viel twee jaar geleden een vijfvoudige Braziliaanse Jiu-Jitsu-kampioen aan en sloeg de man zijn voortanden uit zijn mond.

De MMA-vechter is de zoon van legende Robson Gracie en broer van Charles, en Renzo Gracie allen telgen uit de wereldberoemde familie Gracie. De familie staat bekend om hun Braziliaanse versie van het Jiu Jitsu.

Ralph Gracie, 49, kreeg ook de opdracht om deel te nemen aan een programma voor woedebeheersing. Ook kreeg hij een formele proeftijd van drie jaar opgelegd.

Op de vlucht

Medebeklaagde Lincoln Pereira, een student van Gracie, kreeg een straf van 80 dagen cel. In augustus 2019, vluchtte Ralph naar Rio de Janeiro. Waar hij zei voor zijn 84-jarige vader te zorgen. Die in coma was geraakt nadat hij was gevallen en zijn hoofd had gestoten.

Gracie en Pereira vielen slachtoffer Flavio Almeida aan, een vijfvoudig wereldkampioen in de Internationale Braziliaanse Jiu-Jitsu Federatie. Waar beiden de man in elkaar sloegen en gewond achterlieten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/vechtbaas-gesnapt-in-geheim-gesprek-met-ufc-kampioen-khabib-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws