Befaamde Muay Thai vechter Saksurin Kiatyongyut tekent bij ROAD FC Nieuws
Nieuws

Befaamde Muay Thai vechter Saksurin Kiatyongyut tekent bij ROAD FC

Befaamde Muay Thai vechter Saksurin Kiatyongyut tekent bij ROAD FC

ROAD FC heeft de befaamde Muay Thai-kampioen en BJJ-blauwe bander Saksurin Kiatyongyut binnen gehaald!

De komst Saksurin Kiatyongyut markeert van de eerste keer dat een Thaise vechter voor de Koreaanse MMA-promotie aan de slag zal gaan. Saksurin brengt een MMA record van 3 overwinningen en 2 verliezen met zich mee, vocht onder verschillende in Thailand gevestigde organisaties waaronder Thailand FC en Full Metal Dojo - waar hij zijn eerste stappen in het MMA zette.

Befaamde Muay Thai vechter Saksurin Kiatyongyut tekent bij ROAD FC

Klaar om weer in de kooi te gaan

"Ik ben erg blij met de ondertekening bij ROAD FC", vertelde hij in de media. "Ik ben opgewonden en klaar om weer in de kooi te gaan." Saksurin kwam voor het laatst in actie tijdens Rock Wars in september vorig jaar, waar hij een eerste leed in een partij tegen Meas Meu. Na meer dan 10 van zijn leven te hebben gewijd aan vechtsport, pakte Saksurin op zijn negende zijn koffers en vertrok naar Kiat Wor waar hij zich aansloot bij de Naran Gym om full-time om een ​​carrière als vechter na te streven.

De hoofdmonnik in de tempel sponsorde zijn studies

Daarbij werd hij een "dek" wat kind van de tempel betekent, deed tempelwerk zoals schoonmaken en hielp monniken in zijn vrije tijd. Hij at het soort voedsel dat die dag aan de tempel was geschonken, nooit wetend wat hij zou krijgen of dat er genoeg zou zijn. De hoofdmonnik in de tempel sponsorde zijn studies, zodat Saksurin zijn opleiding kon voortzetten tijdens de gevechten. Het is nog niet duidelijk wanneer hij zijn ROAD FC-debuut gaat maken, maar het zal de eerste keer in zijn carrière zijn dat hij vecht in Korea.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws