Bas Rutten brengt nieuwjaars groet aan Facebook vechtsport liefhebbers groep! Nieuws
Nieuws

Bas Rutten brengt nieuwjaars groet aan Facebook vechtsport liefhebbers groep!

Bas Rutten brengt nieuwjaars groet aan Facebook vechtsport liefhebbers groep!

Social media is tegenwoordig heel belangrijk ook voor de vechtsport vooral op Facebook verenigen fans zich!

Op Facebook zijn diverse groepen te vinden die vechtsport liefhebbers bij elkaar brengen, zo zijn er groepen die zich specialiseren op een bepaalde vechtsport zoals MMA of Thai boksen, maar ok meer algemene groepen waar fans van diverse vechtsporten elkaar virtueel treffen. Een daarvan is de groep Vechtsport Liefhebbers een snel groeiende groep met inmiddels ruim 10.000 bezoekers. Deze groepen vallen zelfs op bij de bekende vechtsporters die vaak ook zelf deel uitmaken van een groep, en wat een betere manier om te kunnen communiceren met de fans en andersom.

De levende legende Bas Rutten deelt een nieuwjaars groet

Wie kent Bas Rutten niet, een ware levende legende die inmiddels al geruime tijd in Amerika woont waar hij na een zeer succesvolle vechtsport carrière nu een bekend gezicht is op TV aldaar. Maar hij doet meer, geeft seminars, brengt training video's uit kortom de man is nog steeds actief in de vechtsport. Zijn neef Hein v/d Velden is ook geen onbekende en is zelf ook lid van Vechtspot Liefhebbers, naast andere groepen zoals de door het zelf ooit opgerichte WAAO (We All Are One), een Engelstalige groep waar je ook veel Nederlanders tegenkomt. Via Hein bracht Bas een nieuwjaars groet, altijd goed te zien dat bekende vechtsporters dit soort initiatieven steunen.

Overige grote vechtsport Community's

In Nederland is de grootste online vechtsport groep ook wel community genaamd Fight News, met ruim 62.000 leden een autoriteit op Facebook, en het leden aantal groeit dagelijks. Het is een actieve groep waar veel wordt gepost en veel interactie is met vechtsporters en fans. Een van de beheerders in de groep is Houssin El Bouchehati, die toegang heeft tot veel inside informatie en de actualiteit bijhoudt. Ben je nog geen lid van de genoemde groepen meldt je dan bij allen aan, je mist dan niets meer op vechtsport gebied!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws