Badr Hari wint van Hesdy Gerges - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari wint van Hesdy Gerges

Badr Hari wint van Hesdy Gerges

Bad Blood zo werd het het prestigegevecht tussen Badr Hari en Hesdy Gerges aangeduid op GLORY 51

Dat het gevecht tussen de twee zwaargewichten werd aangeduid als zijnde “Bad Blood” had te maken met het feit dat beide vechters een kleine rekening met elkaar te vereffenen hadden! Eerder stonden zij tegenover elkaar tijdens It’s Showtime-promotie in Amsterdam dat was in 2010. Zou de partij op GLORY 51 gaan brengen wat de fans van beide vechters er van verwachtte.

Scherpe Badr Hari en weergaloze Hesdy Gerges

Badr Hari zag er scherp uit en flink afgetraind als je dit vergelijkt met zijn partij tegen Rico Verhoeven destijds die Hari verloor door een blessure, zijn tegenstander Hesdy Gerges had zich ook tot in de puntjes voorbereidt op het gevecht, en was in een aantal training video’s al te zien in zijn voorbereiding bij Mousid Gym. Georges die voorheen bij Thom Harinck trainde de nestor van het kickboksen in Nederland kwam goed beslagen ten ijs.

Winst voor Badr Hari

Badr Hari en Hesdy Gerges vochten de verschillen vandaag dus uit. Het paar was oorspronkelijk in 2010 bijeengekomen en streden tegen elkaar tijdens de It’s Showtime-promotie in Amsterdam. In de tweede ronde van de zwaargewicht clash sloeg Hari Gerges neer en schopte hem terwijl hij nog op het doek zat. Dit veroorzaakte de diskwalificatie van Hari, terwijl Gerges werd uitgeroepen tot de winnaar. Echter zagen wij vandaag een winst voor Badr Hari die Hesdy Gerges versloeg in een zwaar bevochten partij.

Bekijk ook

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Zien! Beruchte UFC-vechter MEPT trainingsmaat tegen de vlakte

In afwachting van zijn volgende gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page