Badr Hari versus Rico Verhoeven in Amsterdam Arena 2018? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari versus Rico Verhoeven in Amsterdam Arena 2018?

Badr Hari versus Rico Verhoeven in Amsterdam Arena 2018?

Het sluimert al langer van de geruchten dat er een rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven op de rol staat.

Vanmorgen berichte de Telegraaf over het feit dat Mike Passenier in de podcast Vechtersbazen aangaf dat de kans er dil in zit dat de Verhoeven en Hari in 2018 in de ring zullen staan, en dan ook nog eens in de Amsterdam Arena. Op zich geen gekke keuze aangezien het aantal mensen die dit gevecht van dichtbij willen meemaken wel eens heel groot zal kunnen zijn. Overigens bereikte ons al eerder geruchten dat een gevecht tussen de twee giganten wel eens in Amsterdam, en dan met name de Arena plaats zou kunnen vinden.

Badr Hari versus Rico Verhoeven in Amsterdam Arena 2018

Nederland en de Arena de meest logische optie

Passender zei over het gevecht; “Maar dan hoop ik wel dat het groots gebeurt. Dan praat ik gewoon over de ArenA. Dat Oberhausen is het niet. Dat was een mooie setting, een goede locatie, maar wat moeten we nou in Duitsland? We kunnen toch veel beter in Nederland vechten?”. “Hopelijk kan het nu wel. De tijd is er ook rijp voor”, stelde Passenier, doelend op de toenemende populariteit van het kickboksen in Nederland. en het feit dat Badr een tijd lang niet heeft kunnen vechten in Nederland door zijn gevangenis straf en onderzoek van justitie.

Badr zal zeker nog een paar gevechten doen

“Hij doet minimaal nog wel twee gevechten. Waarschijnlijk vier ook nog wel. Hij gaat misschien wel door tot zijn 35e. En als hij maar één of twee partijen per jaar pakt, hoeft hij er tot zijn 40e nog maar acht of tien te doen.” Zo stelde Passenier verder in de Podcast. Dat de fans hierop zitten te wachten mag wat ons betreft duidelijk zijn, immers is de laatste partij tussen de twee aan te merken als niet compleet. Badr viel destijds vroegtijdig uit door een blessure aan zijn arm, en iedereen wil de twee graag nog eens tegenover elkaar zien staan.

Bron: Telegraaf

Bekijk ook

Opgepakt! Bekende kickboks promotor en minister in de cel

Aanklagers spanden een strafrechtelijke rechtszaak aan van vijf punten in deze zaak

Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht

Blote vuist gevecht Lobov en Malignaggi verplaatst

Pensioen! Conor McGregor’s boezemvriend Artem Lobov stopt er mee

De voormalige UFC-vechter en boksster kondigde vandaag zijn pensionering aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page