Badr Hari klaar voor terugkeer in de ring - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari klaar voor terugkeer in de ring

Badr Hari klaar voor terugkeer in de ring

Badr Hari is klaar voor een terugkeer in de ring, en bereidt zich voor in de gevangenis!

Badr Hari die momenteel een gevangenis straf uitzit is hard aan het trainen voor een terugkeer naar de kickboks ring. De kickboks legende en meervoudig kampioen die alle tijd en medewerking krijgt van justitie om aan zijn terugkeer te werken wil laten zien dat hij het nog steeds in zich heeft.

Badr Hari is klaar voor een terugkeer in de ring, en bereidt zich voor in de gevangenis!

Badr Hari is nog zeer ambitieus

Badr Hari’s trainer Mike Passenier vertelde afgelopen zaterdag tijdens Glory 42 te Parijs dat de kickbokser nog zeer ambitieus is en er voor wil gaan. De gevangenis straf die hij nu uitzit is slechts een tijdelijke setback in de carrière van Hari.

Badr traint iedere dag

Aangezien er weinig omhanden is in de gevangenis traint Badr iedere dag, meer kun je ook niet doen als je tussen de muren zit vertelt Passenier. Het gaat heel goed met hem, en hij heeft de tijd om zich goed te focussen, je wordt immers niet afgeleid door andere zaken als je achter slot en grendel zit!

Op contract bij Glory

De wens is om een tweejarig contract bij Glory te krijgen, het doel is om Badr twee jaar te laten vechten, dit wil hijzelf namelijk ook.Zo kan hij laten zien wie er de beste is. Als het contract er komt met Glory is een rematch tegen Rico Verhoeven niet ver weg. Wij zullen dan zeker voor de knock out gaan, dat was het vorige doel al enkel gooide een technisch mankement roet in het eten.

Nog even wachten

Voorlopig moeten wij nog even wachten op de terugkeer van Badr Hari, zowel in de ring als uit gevangenschap. Hij moet nog enkele maanden uitzitten, echter mocht hij de ring weer betreden en zeker tegen Rico Verhoeven, dan beloofd dit een knaller te worden. Wij kunnen alvast niet wachten Badr Hari te zien vechten, want dat beloofd vuurwerk!

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page