Arek's 'KO' op Badr! 'Grootste in de geschiedenis voor Polen'
Home / Nieuws / Arek’s ‘KO’ op Badr! ‘Grootste in de geschiedenis voor Polen’

Arek’s ‘KO’ op Badr! ‘Grootste in de geschiedenis voor Polen’

Arek Wrzosek heeft het onmogelijk geachte voor elkaar gekregen, het uitschakelen van de legende Badr Hari afgelopen zaterdag. Zo zegt de Poolse sportjournalist Pawel Sawicki tegen Sportnieuws.nl.

Eerder dit jaar in mei sprak Sawicki al met Sportnieuws.nl over de traptechnieken die Wrzosek in huis heeft en Badr fataal werd. ,,Voor ons heeft Arek op 4 september het onmogelijke gedaan!”, zegt Sawicki tegen Sportnieuws.nl over de zege op Badr.

Afgestraft

Wrzosek die een flinke afstraffing kreeg van Badr en maar liefst 3 keer 8 tellen kreeg, wist niet waar hij het moest zoeken. Badr bleef de Pool geselen en het publiek zag het al als een uitgemaakte zaak. Badr zou winnen, echter trapte Wrzosek de kickboksende neer die met een bebloed hoofd naar het canvas stortte en even bleef liggen.

Volgens Sawicki is de overwinning de grootste in de geschiedenis van het Poolse kickboksen. ,,Die dag is misschien wel met afstand de grootste in de geschiedenis van het Poolse kickboksen”, aldus Sawicki. In Polen is het MMA-vechten populairder dan het kickboksen. Wellicht dat de overwinning van Wrzosek de aanzet is tot meer kickboks kijkende fans.

Bekijk ook

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Genadeklap! ‘Jamal’s kans tegen Rico is nu’ (video)

De stand tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik is 1-1

Hesdy mag niet naar Glory! ‘Tijd voor actie’

Laat het me weten...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page