Arek's 'KO' op Badr! 'Grootste in de geschiedenis voor Polen' Nieuws
Nieuws

Arek's 'KO' op Badr! 'Grootste in de geschiedenis voor Polen'

Arek's 'KO' op Badr! 'Grootste in de geschiedenis voor Polen'

Arek Wrzosek heeft het onmogelijk geachte voor elkaar gekregen, het uitschakelen van de legende Badr Hari afgelopen zaterdag. Zo zegt de Poolse sportjournalist Pawel Sawicki tegen Sportnieuws.nl.

Eerder dit jaar in mei sprak Sawicki al met Sportnieuws.nl over de traptechnieken die Wrzosek in huis heeft en Badr fataal werd. ,,Voor ons heeft Arek op 4 september het onmogelijke gedaan!", zegt Sawicki tegen Sportnieuws.nl over de zege op Badr.

Afgestraft

Wrzosek die een flinke afstraffing kreeg van Badr en maar liefst 3 keer 8 tellen kreeg, wist niet waar hij het moest zoeken. Badr bleef de Pool geselen en het publiek zag het al als een uitgemaakte zaak. Badr zou winnen, echter trapte Wrzosek de kickboksende neer die met een bebloed hoofd naar het canvas stortte en even bleef liggen.

Volgens Sawicki is de overwinning de grootste in de geschiedenis van het Poolse kickboksen. ,,Die dag is misschien wel met afstand de grootste in de geschiedenis van het Poolse kickboksen", aldus Sawicki. In Polen is het MMA-vechten populairder dan het kickboksen. Wellicht dat de overwinning van Wrzosek de aanzet is tot meer kickboks kijkende fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws