Anthony McDonald Twittert uitdaging aan Rico Verhoeven? Nieuws
Nieuws

Anthony McDonald Twittert uitdaging aan Rico Verhoeven?

Anthony McDonald Twittert uitdaging aan Rico Verhoeven?

Vandaag twitterde zwaargewicht Anthony McDonald klaarblijkelijk een uitdaging aan Rico Verhoeven?

Train hard en wacht mijn beurt af om in de ring te stappen en te vechten elke zwaargewicht in de top 10 van Glory ik ben altijd klaar.

Anthony McDonald Twittert uitdaging aan Rico Verhoeven?

Maar wie is Glory's Anthony McDonald eigenlijk?

Op de Biografie pagina van Anthony McDonald die je kunt vinden op de vechters pagina van Glory staat het volgen de te lezen:

Amateur Heavyweight Champion in 4 verschillende promoties Koning Van De Kooi Wereldtoernooi Winnaar.

McDonald vecht uit Eugene, Oregon, maar is geboren en getogen in Baltimore, Maryland. Hij heeft 12 jaar kickboxing en MMA training en tien jaar concurrentie ervaring opgedaan in die sporten.

Hij is ook een Amerikaanse leger veteraan van 51/2 jaar en heeft een voltooide uitzending in Afghanistan onder zijn ervaringen. In MMA heeft hij onder meer meegewerkt aan de 'King of the Cage' organisatie.

"Ik ben 6'7 26 pond southpaw met knockout power in beide handen. Ik hou ervan om het tempo in een gevecht te houde en ik kan tegen iedereen op, het hangt af van hoe het gevecht gaat, "zegt McDonald".

De boodschap van Anthony McDonald aan Rico Verhoeven en Glory luidde

@Glory_WS Future champ is always ready @RicoVerhoeven here i come brotha. Waarop Rico Verhoeven enkele uren later reageerde; Looking forward to it bro!

Geheimtaal, staat er een partij op de rol of gaan beide vechters samen trainen? Wij weten in ieder geval zeker dat de Twitter accounts van beide vechters goed in de gaten moeten worden gehouden. Detail de twitter boodschap was ineens van McDonalds Twitter tijdlijn verdwenen, maar wij kregen en screenshot, zie onder:

Anthony McDonald Twittert uitdaging aan Rico Verhoeven?
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws