Anthony Joshua's rematch met Wladimir Klitschko wellicht in Las Vegas Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua's rematch met Wladimir Klitschko wellicht in Las Vegas

Anthony Joshua's rematch met Wladimir Klitschko wellicht in Las Vegas

Anthony Joshua's rematch met Wladimir Klitschko vindt waarschijnlijk plaats in Las Vegas, volgens promotor Eddie Hearn.

De boks promotor is van mening dat Klitschko liever in november een groot "evenement" zou hebben dan een meer lucratieve botsing in het Principality Stadium in Cardiff of in Nigeria, de geboorteplaats van de ouders van Joshua, ook een optie die genoemd is voor het titel gevecht.

Hearn wacht nog steeds op antwoord van Klitschko over de vraag of hij de rematch-clausule in het contract zal activeren waardoor het gevecht plaats kan vinden. Maar als Klitschko nee zegt tegen een herhaling, dan zal WBA en IBF zwaargewicht kampioen Joshua op 28 oktober Kubrat Pulev in de hoofdstad van Wales tegenkomen.

Anthony Joshua staat open voor een gevecht tegen een MMA-vechter!

Vegas is de favoriet om de Klitschko rematch te hosten, maar dat zou een bedrag van acht cijfers inhouden

Hearn heeft gesprekken gevoerd met de MGM groep, die een aantal locaties bezit op de Las Vegas strip, waaronder de MGM Grand Garden Arena en de T-Mobile Arena.

Hoewel beide locaties tussen 16.500 en 20.000 plaatsen zouden kunnen aanbieden, aanzienlijk lager dan het 75.000 plaatsen tellende Principality Stadium, zou MGM er erg veel geld voor over hebben om de remacht te mogen hosten.

MGM is vol met zelfvertrouwen ivm met ticketprijzen en het geld dat eventuele bezoekers naar hun hotels, casino's en restaurants zal brengen, het zou een waardevolle investering zijn.

Vegas is de voorloper," zei Hearn. "De komende twee weken zal het bekend worden

"Ik geloof dat hij (Klitschko) het zal doen als het in het buitenland is, maar ik denk niet dat hij in Cardiff wil vechten. Ik denk dat hij het gevoel heeft dat hij al dat gedaan heeft.

'Hij heeft het afgelopen tijd genoten en hij wil dat het een groot evenement is. Ik denk niet dat een beetje meer geld voor hem het verschil zal maken.

"Het kan wel Vegas zijn, het kan Nigeria zijn, maar de optie is veel meer logischer dat het Vegas wordt.

"Als Klitschko niet zal vechten, zal het op 28 oktober Pulev zijn in Cardiff, die tegen over Joshua zal staan."

Joshua is onlangs teruggekomen naar de training, maar zal eind mei in een trainings kamp gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws