Anthony Joshua traint Britse leger boksteam voor Eindhoven Box Cup! Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua traint Britse leger boksteam voor Eindhoven Box Cup!

Anthony Joshua traint Britse leger boksteam voor Eindhoven Box Cup!

The British Army Boxing Team bereidt zich wel heel speciaal voor op de Eindhoven Box Cup!

Niemand minder dan Anthony Joshua een van Engeland's grootste boksers en wereldkampioen die Vladimir Klitschko versloeg, traint met het boksteam van het Engelse leger. En niet zomaar voor een evenement maar de Eindhoven Box Cup is Nederland's grootste Olympische Boks evenement, die plaatsvindt van 19 tot 22 oktober 2017 in het gerenommeerde Hotel Van der Valk Eindhoven.

Anthony Joshua traint Britse leger boksteam voor Eindhoven Box Cup!

Open toernooi

Het vierdaagse evenement wordt georganiseerd door de Noble Art of Boxing Foundation, onder toezicht van de Nederlandse Boxing Association en AIBA. Meer dan 200 boksers uit verschillende Europese landen zullen deelnemen aan het toernooi. Het toernooi is open voor Elite A-klasse boksers, zowel Mannelijk als Vrouwelijk, in alle gewichtsklassen.

Trainen met Anthony Joshua

Dat het Britse leger en haar boksteam traint met Anthony Joshua, dit geeft aan hoe serieus de Eindhoven Boxing Cup genomen wordt en welke status deze heeft. Iedereen wil op zijn top presteren, en zoals je ziet worden en kosten nog moeite gespaard om teams klaar te stomen voor de strijd in ons eigen Eindhoven.

Wil je het evenement van dichtbij bekijken dan kan dit de kosten zijn niet hoog, koop een passe-partout voor 3 dagen € 30, -, geen voorraad, en tickets zijn te koop aan de deur tijdens het evenement!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws