Anthony Joshua op 11 november opnieuw de ring in! Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua op 11 november opnieuw de ring in!

Anthony Joshua op 11 november opnieuw de ring in!

Principality Stadium in Wales bevestigd voor de volgende partij van Anthony Joshua!

Anthony Joshua is klaar voor een groot Brits stadion gevecht in het Principality Stadium van Cardiff, dat is bevestigd voor zijn 28 oktober titel verdedigingspartij tegen Kubrat Pulev.

De WBA-IBF wereld kampioen zwaargewicht zal Pulev in Wales ontmoeten, dit nadat de promotors het gevecht hebben uitgesloten voor de T-Mobile Arena in Las Vegas, waar Floyd Mayweather Jr, en Connor McGregor afgelopen weekend hun zogenaamde "money fight" hielden.

Anthony Joshua hoopte op een rematch met Wladimir Klitschko

De Bulgaarse Pulev werd Joshua's nieuwe tegenstander nadat de Oekraïense Wladimir Klitschko zijn pensioen een maand geleden aankondigde, eerder dan verwacht omdat Anthony Joshua toch nog hoopte op een rematch met Klitschko.

Joshua, 27, stapte afgelopen april in de ring om Klitschko te verslaan voor een record van 90.000 mensen in het Wembley Stadium, en hier zijn 100 procent onverloren partijen record te bevestigen.

Pulev kan Joshua gemakkelijk verslaan

Pulev's promotor Kalle Sauerland is ervan overtuigd dat de 36-jarige verplichte uitdager, Anthony Joshua makkelijk kan verslaan nadat hij in 26 partijen, slechts keer 1 keer verloren heeft, en wel tegen Klitschko in 2014.

Hij zei: "Ik denk dat zijn kansen erg goed zijn. Hij deed het OK tegen Klitschko tot hij werd uitgeschakeld. Hij had helemaal de verkeerde tactiek, hij probeerde een out of the box techniek uit, wat hem bij de winst opleverde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws