Anissa Meksen en Kevin VanNostand grote winnaars op Glory 48 New York Nieuws
Nieuws

Anissa Meksen en Kevin VanNostand grote winnaars op Glory 48 New York

Anissa Meksen en Kevin VanNostand grote winnaars op Glory 48 New York

Er stonden een paar titels en ego's op het spel bij Glory 48 New York

Afgelopen nacht werd er hard gestreden in Madison square Garden in New York tijden het 48e evenement van Glory. In de hoofdgevechten bij zowel de mannen als vrouwen waren een paar goede match-ups,

Anissa Meksen te sterk voor Tifanny van Soest

Bij de dames werd er gestreden om de super bantamgewicht titel tussen Anissa Meksen en Tifanny "The Bomb" van Soest. De dames gaven een beste show, echter was het Meksen die er met de title van door ging. Mensen won bij unaniem besluit (49-46, 49-46, 48-47) wat haar de nieuwe kampoen maakt voor de super bantamgewicht dames divisie bij Glory.

Kevin VanNostrand verslaat Anvar Boynazarov op knockout

Dat de vechtsport liefhebbers graag knockout zien in plaats van punten tikken, moeten Kevin VanNostrand en Anvar Boynazarov hebben geweten. Daar waar Anvar Boynazarov in de eerste ronde Kevin VanNostrand een aardige KO leek te geven, kwam Kevin VanNostrand later terug met een knie naar de lever van Boynazarov, en pakte daarmee de winst in de eerste ronde op 1:06. Hiermee pakte Kevin VanNostrand de tussentijdse vedergewicht titel, wat hem waarschijnlijk in de volgende partij wel eens Robin van Roosmalen als tegenstander op kan gaan leveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws