Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere Nieuws
Nieuws

Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere

Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere

Niemand minder dan Anissa Haddaoui meervoudig WFL Tournament & Superfight Champion zal de ring in gaan in Almere!

Het World Fighting League - FINAL 8 Wildcard Tournament staat gepland voor zaterdag 24 maar aanstaande en zal een groot aantal topvechters herbergen. Anissa Haddaoui is ook van de partij en deze vechter staat bekend om haar hardheid in de ring, zij komt uit de stal van Mike's Gym waar zij traint onder de leiding van Mike Passenier en zijn team.

Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere

Uitstekend en indrukwekkend win record

Anissa Haddaoui heeft een indrukwekkend win record van maar liefst 41 gewonnen partijen, dit maakt haar een van de beste vrouwelijke vechters in Nederland. Haar deelname aan het World Fighting League - FINAL 8 Wildcard Tournament is dan ook zeker een publiekstrekker. De aankondiging van de organisatie liegt er niet om: "Another Champion that will enter the ring on World Fighting League - FINAL 8 Wildcard Tournament is none other than Anissa Haddaoui. Anissa is The Undisputed 2x times WFL Tournament & Superfight Champion with a professional fight record of 41 wins. Who do you want her to fight next?"

WFL maakt flinke progressie

Dat de WFL flink aan het groeien is, niet alleen in interessante vechters maar ook in events tot ver buiten Nederland, geeft maar weer eens aan hoe Nederland de bakermat is van top vechtsport events. Het is super om te zien dat organisaties zoals de WFL een goede bijdrage doen aan de positieve promotie van de sport. Het gala van 24 maart belooft dan ook een knaller worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws