Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere

Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere

Niemand minder dan Anissa Haddaoui meervoudig WFL Tournament & Superfight Champion zal de ring in gaan in Almere!

Het World Fighting League – FINAL 8 Wildcard Tournament staat gepland voor zaterdag 24 maar aanstaande en zal een groot aantal topvechters herbergen. Anissa Haddaoui is ook van de partij en deze vechter staat bekend om haar hardheid in de ring, zij komt uit de stal van Mike’s Gym waar zij traint onder de leiding van Mike Passenier en zijn team.

Anissa Haddaoui in FINAL 8 Wildcard Tournament Almere

Uitstekend en indrukwekkend win record

Anissa Haddaoui heeft een indrukwekkend win record van maar liefst 41 gewonnen partijen, dit maakt haar een van de beste vrouwelijke vechters in Nederland. Haar deelname aan het World Fighting League – FINAL 8 Wildcard Tournament is dan ook zeker een publiekstrekker. De aankondiging van de organisatie liegt er niet om: “Another Champion that will enter the ring on World Fighting League – FINAL 8 Wildcard Tournament is none other than Anissa Haddaoui. Anissa is The Undisputed 2x times WFL Tournament & Superfight Champion with a professional fight record of 41 wins. Who do you want her to fight next?”

WFL maakt flinke progressie

Dat de WFL flink aan het groeien is, niet alleen in interessante vechters maar ook in events tot ver buiten Nederland, geeft maar weer eens aan hoe Nederland de bakermat is van top vechtsport events. Het is super om te zien dat organisaties zoals de WFL een goede bijdrage doen aan de positieve promotie van de sport. Het gala van 24 maart belooft dan ook een knaller worden.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page