Andy Souwer en Gago Drago de ring in op het WSC MMA toernooi Nieuws
Nieuws

Andy Souwer en Gago Drago de ring in op het WSC MMA toernooi

Andy Souwer en Gago Drago de ring in op het WSC MMA toernooi

Zowel Gago Drago als Andy Souwer zullen 7 juli 2018 aantreden in de ring op WSC in Berlijn.

Maakte wij vanmorgen al bekend dat op hetzelfde toernooi Jerome Le Banner zijn laatste partij in het MMA zal vechten, begint het daar voor de Nederlandse vechters Gago Drago en Andy bouwer pas goed! Stadion An Der Alten Försterei in Berlijn, zal in juli schudden van de Nederlandse fans die ongetwijfeld mee zullen reizen.

Een van de beste kickboksers van Nederlands schittert in MMA

Souwer die een heel goed track record heeft in het kickboksen, en zich naast het verzorgen van seminars toelegt op het MMA. Hij vecht regelmatig in RIZIN Japan en is daar erg succesvol in, ook bij de WFL heeft hij laten zien dat hij zijn mannetjes staat in het MMA geweld door Massaro Glunder te verslaan op WFL MMA 1. Ook op RIZIN drukt hij zijn stempel door Miyakoshi Souichiro op RIZIN FF naar de kleedkamer te verwijzen als verliezer. Op WSC staat hij tegenover de Fransman Damien Lapilus, die o.a. bij BAMMA en LFC heeft gevochten, een ervaren vechter dus het kan een spannende partij worden.

Gago Drago versus Artur Kyshenko

Drago komt uit tegen Kyshenko waar hij al eens eerder tegen in de ring stond in 2011 tijdens IT'S SHOWTIME 46, echter was dit in een kickboks partij die Kyshenko wist te winnen. Dit wordt dus een MMA partij waar op Twitter al enige reuring over onstond, en vragen werden gesteld waarom deze partij plaats zou moeten vinden. Laten wij het hier op houden dat 7 juli 2018 een heel interessant event voor Nederlandse vechtsport fans zal kunne zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws