Anderson Silva: 'Volgende gevecht tegen Logan Paul' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anderson Silva: ‘Volgende gevecht tegen Logan Paul’

Anderson Silva: ‘Volgende gevecht tegen Logan Paul’

Anderson Silva: 'Volgende gevecht tegen Logan Paul'

Anderson Silva, UFC-legende en oud bokser boekte afgelopen nacht winst in zijn eerste bokswedstrijd na jaren tegen Julio Cesar Chavez Jr. De Braziliaan heeft meteen de smaak te pakken en ziet een wedstrijd met Youtube ster Jake Paul wel zitten.

Silva won gisteravond in Mexico via een split decision van Chavez Jr. Aangezien Silva nu 46 jaar oud is en tegenover een tegenstander stond die tien jaar jonger was dan hij, in een sport waaraan hij in 16 jaar niet meer heeft deelgenomen. Was het indrukwekkend om te zien hoe de Braziliaan de klok terugdraaide en het gevecht tegen Chavez won.

Zowel Jake als Logan Paul hebben bewezen grote vechtsporters te zijn en Silva staat open voor samenwerking met beiden. Het is mogelijk dat Silva zelfs tegen hen in de ring zou kunnen stappen, maar het lijkt waarschijnlijker dat Silva op dezelfde kaart zou worden gezet als de gebroeders Paul en dat hij bijvoorbeeld tegen iemand als Roy Jones Jr. zou kunnen vechten.

Goede jongens

,,Wauw – ja, absoluut. Ik respecteer beide. Ik heb een geweldige relatie met beide broers, en ja, ik denk dat dit ook mogelijk is. Dat is vermakelijk. Het is een gevecht, maar het is vermakelijk. Logan en zijn broer zijn geweldige jongens”, zegt Silva.

,,De mensen praten graag veel over de jongens, maar het zijn erg goede mensen. Ik respecteer beide, en ik respecteer de sport. Ik denk dat alles mogelijk is. Ik denk dat het volgende gevecht misschien met Logan Paul is”, aldus Silva.

Bekijk ook

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Rico: ‘Derde gevecht met Badr zou leuk zijn’ (video)

Rico Verhoeven staat open voor nog een gevecht met kickboksende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page