Anderson Silva: 'Volgende gevecht tegen Logan Paul' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anderson Silva: ‘Volgende gevecht tegen Logan Paul’

Anderson Silva: ‘Volgende gevecht tegen Logan Paul’

Anderson Silva: 'Volgende gevecht tegen Logan Paul'

Anderson Silva, UFC-legende en oud bokser boekte afgelopen nacht winst in zijn eerste bokswedstrijd na jaren tegen Julio Cesar Chavez Jr. De Braziliaan heeft meteen de smaak te pakken en ziet een wedstrijd met Youtube ster Jake Paul wel zitten.

Silva won gisteravond in Mexico via een split decision van Chavez Jr. Aangezien Silva nu 46 jaar oud is en tegenover een tegenstander stond die tien jaar jonger was dan hij, in een sport waaraan hij in 16 jaar niet meer heeft deelgenomen. Was het indrukwekkend om te zien hoe de Braziliaan de klok terugdraaide en het gevecht tegen Chavez won.

Zowel Jake als Logan Paul hebben bewezen grote vechtsporters te zijn en Silva staat open voor samenwerking met beiden. Het is mogelijk dat Silva zelfs tegen hen in de ring zou kunnen stappen, maar het lijkt waarschijnlijker dat Silva op dezelfde kaart zou worden gezet als de gebroeders Paul en dat hij bijvoorbeeld tegen iemand als Roy Jones Jr. zou kunnen vechten.

Goede jongens

,,Wauw – ja, absoluut. Ik respecteer beide. Ik heb een geweldige relatie met beide broers, en ja, ik denk dat dit ook mogelijk is. Dat is vermakelijk. Het is een gevecht, maar het is vermakelijk. Logan en zijn broer zijn geweldige jongens”, zegt Silva.

,,De mensen praten graag veel over de jongens, maar het zijn erg goede mensen. Ik respecteer beide, en ik respecteer de sport. Ik denk dat alles mogelijk is. Ik denk dat het volgende gevecht misschien met Logan Paul is”, aldus Silva.

Bekijk ook

Man van staal! UFC champ drinkt koffie tijdens body shots (video)

UFC kampioen Ngannou is een van de meest imposante figuren in de MMA-wereld.

Gevecht Canelo vs. Plant in gevaar! Onderhandelingen afgebroken

Canelo Alvarez zijn doel om de onbetwiste bokskampioen te worden, staat verder van de realiteit dan ooit

PECH! UFC wijzigt Fight Night kaart voor aankomend weekend

De UFC heeft verschillende wijzigingen moeten aanbrengen in haar Fight Night-kaart voor zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page