Home / Nieuws / Alistair Overeem over vermist meisje: ‘Ik had hetzelfde gedaan’

Alistair Overeem over vermist meisje: ‘Ik had hetzelfde gedaan’

Alistair Overeem over vermist meisje: 'Ik had hetzelfde gedaan'
Walt Harris en zijn dochter

De dochter van UFC vechter Walt Harris, Aniah Blanchard wordt al enige dagen vermist, vermoedt wordt dat het 19 jarige meisje iets ergs is overkomen.

Harris zou tegenover de Nederlandse MMA-legende komen te staan op 7 december, echter trok deze zich begrijpelijk terug uit de wedstrijd. Overigens heeft Overeem daar alle begrip voor en zegt:

“Onze gedachten gaan uit naar Walt en zijn familie,” zei Overeem. “Als vader kan ik me alleen maar voorstellen hoe verwoestend dit moet zijn. Ik zou dezelfde beslissing hebben genomen. Familie is het belangrijkste in het leven. “

Verschrikkelijk nieuws

Gouverneur Kay Ivey, Alabama, heeft onlangs een beloning van US $ 5000 aangeboden voor informatie die leidde tot de arrestatie van degenen die verantwoordelijk waren voor de verdwijning van Blanchard.

UFC President Dana White voegde vervolgens US $ 25.000 toe aan dat fonds, net als UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones. Ook de manager van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz doneert een zelfde bedrag. Er wordt inmiddels een nieuwe tegenstander gezocht voor Overeem.

Bekijk ook

UFC baas White haalt bokslegende Mayweather uit pensioen

Samenwerking tussen bokslegende Mayweather en UFC baas White

Professionele MMA-vechters gesnapt tijdens illegale gevechten

MMA vechten in een ring of zogenaamde kooi, hoort te gebeuren onder toeziend oog van een gespecialiseerde vechtsportbond.

Karate sterren bevestigd voor deelname Premier League Madrid

Madrid organiseert het slotevenement van het seizoen van Karate 1-Premier League