Alex Reyes zegt af voor UFC Fight Night 127 London Nieuws
Nieuws

Alex Reyes zegt af voor UFC Fight Night 127 London

Alex Reyes zegt af voor UFC Fight Night 127 London

De partij Nasrat Haqparast tegen Alex Reyes voor UFC London is afgelast

Volgens de Duitse vechtsport website GPN1 valt Reyes uit voor zijn partij tegen Haqparast, een reden voor de afgelasting is nog niet bekend gemaakt. De Duitser Nasrat Haqparast zou tegen Alex Reyes de kooi in gaan tijdens een lichtgewicht gevecht bij UFC London op 17 maart. Het was voor beide vechters een gevecht waar zij naar uitkeken aangezien zij beiden verliezen hadden gelden in voorgaande partijen, volgens hen te wijten aan de korte voorbereidingstijd aangezet zij als invallers dienden.

Alex Reyes zegt af voor UFC Fight Night 127 London

Op korte termijn als vervanger voor Thiago Alves opgeroepen

Reyes (13-3) bevond zich op het verkeerde einde van een knock-out in de eerste ronde in een partij tegen Mike Perry afgelopen september, toen hij binnen drie dagen als vervanger voor Thiago Alves werd opgeroepen. Dat verlies brak een 13 ongeslagen gevechten record voor "The Executioner", die zou terugkeren naar zijn natuurlijke gewichtsklasse van 155 pond voor dit gevecht tegen Haqparast.

Een tweede kans om een ​​eerste indruk te maken

Voor Haqparast, een 22-jarige nieuweling is het feit dat de partij tegen Reyes niet doorgaat een grote teleurstelling. Haqparast (8-2) verving een gewonde Teemu Packalen met een aankondiging van minder dan twee weken en verloor vervolgens via een unaniem besluit tegen Marcin Held bij UFC Gdansk in oktober. Ook hij hoopte een tweede kans te krijgen om een ​​eerste indruk te maken, of het gaat lukken op korte termijn een vervanger te vinden valt te bezien.

UFC Fight Night 127 is scheduled for the O2 Arena in London, England. A main event has yet to be announced.

UFC Fight Night 127 staat gepland voor de O2 Arena in Londen, Engeland. Een hoofdevenement moet nog aangekondigd worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws