? | GLORY Kickboxing Kampioen slaat UFC kampioen knock-out Nieuws
Nieuws

? | GLORY Kickboxing Kampioen slaat UFC kampioen knock-out

? | GLORY Kickboxing Kampioen slaat UFC kampioen knock-out

We staan ​​aan de vooravond van het gevecht tussen Israël Adesanya en Yoel Romero, die zal plaatsvinden op 7 maart tijdens het UFC 248-evenement.

Adesanya tot nu toe is ongeslagen in MMA met een record van 18 gewonnen gevechten, maar hoewel we hem nog nooit in de achthoek knock-out hebben zien gaan, was dat tijdens zijn kickboks carrière anders. De enige die Adesanya ooit in slaap bracht is huidig GLORY Kampioen Alex "Poatan" Pereira.

Welterusten

In 2017 tijdens het Glory Heroes 7-evenement (let wel, geen GLORY Kickboxing event), dat werd gehouden in het Ibirapuera Gymnasium, in Sao Paulo, Brazilië ging Adesanya hard onderuit.

Zoals te zien in de video, zette Adesanya een geweldige prestatie neer in de ring, waarbij hij spectaculair enkele stoten ontweek, hoewel hij in de derde ronde (0:42) een linkse stoot ontving die hem in slaap bracht. Dit was de enige KO tot nu toe die Adesanya voor zijn kiezen kreeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws