Aanslag op Jamal Ben Saddik's sportclub! Daders laten boodschap achter Nieuws
Nieuws

Aanslag op Jamal Ben Saddik's sportclub! Daders laten boodschap achter

Aanslag op Jamal Ben Saddik's sportclub! Daders laten boodschap achter

Jamal Ben Saddik reageert op de aanslag die maandagnacht met zwaar vuurwerk werd gepleegd op zijn nieuwe sportclub Vinci Club in Borgerhout, België.

Maandagnacht hebben onbekenden een aanslag op de sportclub gepleegd en lieten een boodschap achter aan de kickbokser; "Dood JBS Dede Dief’". Opvallend is dat het woord "Dede Dief" in augustus ook als boodschap werd achtergelaten op een garagepoort van een woning in Antwerpen. Ook werden er verschillende kogels op het pand afgevuurd.

Niet toegeven aan intimidatie

Tegen de Gazet van Antwerpen zegt politiewoordvoerder Kato Belmans; “Niemand raakte gewond. " De straat waar de sportclub zich bevindt werd opgeschrikt door een aantal luidde knallen. De politie die ter plaatse kwam stelde vast dat er een aanslag met zwaar Cobra-vuurwerk was gepleegd.

Op zijn Instagram reageert Ben Saddik op de aanslag door te zeggen dat hij niet weet wie er achter de aanslag en pesterijen zit. ,,Nooit overgeven aan haat en intimidatie. We weten beter", schrijft Ben Saddik onder andere.

De Belgische Politie heeft de zaak in onderzoek. De familie van de kickbokser was dit jaar al eerder doelwit van aanslagen. Wie daar achter zitten is tot nu toe niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws