20 Miljoen! UFC'er Fiziev en Hasbulla op de vuist (video)
Home / Nieuws / 20 Miljoen! UFC’er Fiziev en Hasbulla op de vuist (video)

20 Miljoen! UFC’er Fiziev en Hasbulla op de vuist (video)

20 Miljoen! UFC'er Fiziev en Hasbulla op de vuist (video)

Hasbulla Magomedov is uitgedaagd door Rafael Fiziev, die zijn rivaal Bobby Green eerder vandaag versloeg tijdens UFC 265 in Houston Texas.

Na het winnen van zijn confrontatie met kooiveteraan Bobby Green, heeft UFC lichtgewicht Fiziev zijn zinnen gezet op een nieuwe rivaal. De 28-jarige heeft een van de grootste Dagestaanse supersterren uitgedaagd, Hasbulla Magomedov.

De Kirgizische knokker Fiziev ging 15 minuten lang op de vuist met Green, en won na drie zwaarbevochten rondes. Toen Fiziev eenmaal de kans kreeg om te spreken tijdens het interview na het gevecht, verspilde hij geen tijd om de vlogger uit te dagen.

Kom maar op

,,Hasbulla! Hasbulla!”, schreeuwde Fiziev. ,,Je hebt alles genomen waar ik voor gewerkt heb in de UFC. Als je voor geld wilt vechten, vecht dan met mij mee, bro.” Hasbulla heeft aangegeven te willen knokken bij de UFC maar niet voor een habbekrats.

Fiziev’s uitdaging komt tot stand naar aanleiding van berichten dat Hasbulla $ 7 miljoen had afgewezen om zijn rivaal Abdu Rozik te bestrijden. De TikTok-ster zou naar verluidt $ 20 miljoen eisen anders trekt hij de handschenen niet aan.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page