150 sportscholen gaan zaterdag open: 'Pikken het niet langer' Nieuws
Nieuws

150 sportscholen gaan zaterdag open: 'Pikken het niet langer'

150 sportscholen gaan zaterdag open: 'Pikken het niet langer'

Ruim 150 sportschoolhouders willen zaterdag sportlessen gaan aanbieden. Met de protestactie hoopt de branche het kabinet ertoe te bewegen sportscholen weer open te laten gaan.

Een gedurfde actie dit weekend als de sportscholen massaal de deuren openen. Ondernemend Nederland lijkt in opstand te komen, nu ook horeca de terrassen open willen doen en de kermis exploitanten een rechtszaak tegen de staat aanspannen. Komt de ook de sport branche in actie.

In december vorig jaar kregen de sportscholen voor de tweede keer een lockdown voor de kiezen. ,,Deuren dicht en snaveltjes toe, maar we pikken het niet langer", zegt een vastberaden sportschoolhouder.

Massale aanmeldingen

,,Zaterdag willen we laten zien dat de boel veilig open kan, sporten is gezond dat beaamde de overheid zelf. " Ondernemersvereniging Exclusieve Sportcentra (OES) lanceerde een site waar sportscholen zich kunnen aanmelden om mee te doen aan de actiedag.

Een woordvoerder van OES meldt dat binnen enkele uren meer dan 100 sportscholen zich hebben aangesloten. Dit aantal zal naar verwachting nog groeien.

https://www.vechtsportinfo.nl/columns/ouder-dan-27-sportschool-verboden-gebied-pikken-we-het-nog/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws