$ 122 miljoen: Mayweather spant rechtszaak aan in geschil over gevecht Nieuws
Nieuws

$ 122 miljoen: Mayweather spant rechtszaak aan in geschil over gevecht

$ 122 miljoen: Mayweather spant rechtszaak aan in geschil over gevecht

Floyd Mayweather zou tegen Logan Paul vechten in Dubai, maar het lijkt erop dat zakenpartner PAC Enterainment Worldwide haar zaakjes niet op orde heeft en nu is de bokser en zijn team op zoek naar vergelding.

TMZ Sports meldt dat Miami nu aangemerkt wordt als locatie om een groot boksevenement te houden, wat niet de eerste keuze was voor Floyd Mayweather Jr. en zijn aanstaande oefengevecht met Logan Paul. Mayweather had gepland om het gevecht in Dubai te houden waar meer geld mee te verdienen is.

Het lijkt erop dat vertegenwoordigers van de weltergewicht bokser maar liefst $ 122,6 miljoen aan schadevergoeding willen claimen van PAC Entertainment Worldwide, vanwege wat zij beweren een contractbreuk te zijn.

We pikken het niet

Mayweather tegen Paul zal plaatsvinden op 6 juni, in het Hardrock Stadium in Miami, maar hierdoor claimt het team van Mayweather minimaal 100 miljoen dollar mee mis te lopen. Ook zou PAC een aanbetaling van 30 miljoen hebben moeten doen aan Mayweather Promotions op 25 maart. Maar het blijkt dat er nooit geld is aangekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws