🎥 Hartverscheurend! Hersenletsel bekende vechter (28) na hartaanval tijdens training Nieuws
Nieuws

🎥 Hartverscheurend! Hersenletsel bekende vechter (28) na hartaanval tijdens training

🎥 Hartverscheurend! Hersenletsel bekende vechter (28) na hartaanval tijdens training

Cristopher Lencioni, een Bellator MMA-veteraan, heeft recentelijk een hartaanval gehad tijdens het trainen voor een gevecht en werd preventiefin coma gehouden. Echter heeft hij hersenletsel opgelopen.

De Bellator vechter heeft hersenletsel opgelopen als gevolg van de hartaanval. Hoewel hij momenteel reageert op prikkels, staat hij voor een langdurige revalidatie en zijn toekomst is onzeker.

Zijn vrouw Marca Lencioni heeft het publiek gevraagd om hulp, omdat de medische kosten hoog zijn en hij niet verzekerd is. Een GoFundMe-actie is gestart om geld in te zamelen voor zijn behandeling. De actie voor de vechter heeft tot nu toe bijna $29.000 opgehaald van het streefbedrag van $250.000.

Onduidelijke toekomst voor Bellator vechter Cristopher Lencioni na hartaanval

Ondanks de uitdagingen gelooft zijn vrouw dat hij mogelijk weer kan vechten, omdat hij elke dag bewijst dat hij sterker wordt. De MMA-gemeenschap en Bellator-functionarissen hebben hun steun aangeboden aan Lencioni en zijn familie tijdens deze moeilijke periode.

Marca prees de IC-artsen die in eerste instantie voor haar man zorgden. Maar ze gelooft dat ze alternatieve therapieën nodig heeft om bij te dragen aan zijn herstel. Ze hoopt dat hij stamceltherapie kan krijgen in Mexico of Colombia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws