Home / Gelderland / Kungfu Apeldoorn

Kungfu Apeldoorn

Kungfu Apeldoorn is de school van sifu Patrick van SteenKungfu Apeldoorn is de school van sifu Patrick van Steen de school heeft groepslessen in het oude harde Ng Ying Kungfu.

De school heet ‘Long Juan Feng’ wat ‘rising dragon tornado’ betekent. Long Juan Feng a.k.a. Long Feng is tevens de krijger naam van Patrick van Steen.

De school is opgericht door Patrick van Steen die een leerling was van Laoshi Chris Fernee die weer uit de lijn van Daniël K. Pai afkomstig is. Daniël K. Pai was de grootmeester van het Pai Lum Kungfu en Ng Ying Kungfu systemen. Patrick van Steen heeft de 4de dan zwarte band onder Chris Fernee behaald en is zelf nog steeds bezig om omhoog te klimmen.

Zuidelijke Kungfu stijlen

Kungfu Apeldoorn is een martial arts academy die vechtsport lessen verzorgt in met name de zuidelijke Kungfu stijlen. Lessen worden verzorgd voor zowel de jeugd als volwassenen. Kungfu Apeldoorn doet ook veel aan het Ng Ying Sanda Chinees Kickboksen in zowel semi als full contact.

Zelfverdediging en vechtsport doet u bij sportschool van Steen Apeldoorn.

Ng Ying vechtsport gaat over realiteit en effectiviteit. U kunt langskomen in onze school voor een gratis probeer les. De school is op zaterdag open vanaf 16:00 Gymzaal Gentiaanstraat 76, 7322BN Apeldoorn.

Voor meer informatie kunt u even contact opnemen via onze website.

Er zijn nu ook locaties in Barneveld en Hoevelaken waar Sifu Richard Welgraven de lessen verzorgd.

Bekijk ook

Boksclub The Popup Gym

Telefoonnummer 0651556724Website: www.thepopupgym.nl E-mail: info@thepopupgym.nl MAANDAG 18.45 – 19.30 uur Boxing Kids 19.30 – 20.30 ...

Zelfverdediging Sport Elburg

Zelfverdediging Sport Elburg

Bij ons bent u verzekerd van een professionele begeleiding in het beoefenen van zelfverdedigingsport voor ...

Tai Chi Apeldoorn

Tai Chi Apeldoorn “De Bron van Geluk”

Tai Chi Apeldoorn, Fu Yuan de Bron van Geluk is de school voor Tai Ji ...