Videotip: Kingdom serie over voormalig MMA-kampioen - Vechtsport Info
Home / Columns / Videotip: Kingdom serie over voormalig MMA-kampioen

Videotip: Kingdom serie over voormalig MMA-kampioen

Amerikaanse hitserie “Kingdom” verschijnt deze maand voor het 3e seizoen!

Voor wie van vechtsporten houdt en tv kijken zijn er leuke opties, zoals de hit serie uit Amerika genaamd “Kingdom”. De serie gaat over een voormalig MMA-kampioen genaamd Alvey Kulina (Frank Grillo). En zijn z’n vriendin Lisa (Kiele Sanchez) waarmee hij samen een gym runt in Venice Beach (Californië). Daar probeert hij vechters klaar te stomen voor het echte werk in de ring.

Van vader op zoon

De serie is doorspekt met echt Amerikaans drama en zo spelen zijn zonen, Nate (Nick Jonas) en Jay (Jonathan Tucker) een rol in de serie. Beiden zijn talentvolle vechters die trainen bij de sportschool van Alvey Kulina, en er alles aan doen om door te breken in de wereld van het MMA. achter niet zonder slag of stoot want beide zoons brengen zo hun eigenaardigheden met zich mee.

Het overwinnen van je eigen demonen

Het leven van een aspirant MMA vechter gaat niet over Rozen, zoon Jay kampt met een drugs- en alcoholprobleem. Maar doet zijn uiterste best om over deze verslavingen heen te komen en een succesvolle vechter te worden. Echter wanneer MMA-legende Ryan Wheeler (gespeeld door Matt Laurie), en de ex van Alveys vriendin Lisa, uit de gevangenis komt. Doet Alvey zijn best hem bij zijn gym te krijgen wat uiteindelijk resulteert in een gecompliceerde situatie. Wat binnen de familie Kulina met alle gevolgen van dien situaties brengt die de serie uiterst spannend maken.

Het laatste seizoen, is verschenen op 21 juli en is volledig te streamen (inclusief de eerste twee seizoenen) via Videoland, dit is het 3de seizoen van de Amerikaanse hitserie, en daarmee ook gelijk de laatste. Nieuwsgierig geworden bekijk dan  hieronder de trailer van het nieuwe seizoen!

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page