Videotip: Kingdom serie over voormalig MMA-kampioen – Vechtsport Info
Home / Columns / Videotip: Kingdom serie over voormalig MMA-kampioen

Videotip: Kingdom serie over voormalig MMA-kampioen

Amerikaanse hitserie “Kingdom” verschijnt deze maand voor het 3e seizoen!

Voor wie van vechtsporten houdt en tv kijken zijn er leuke opties, zoals de hit serie uit Amerika genaamd “Kingdom”. De serie gaat over een voormalig MMA-kampioen genaamd Alvey Kulina (Frank Grillo). En zijn z’n vriendin Lisa (Kiele Sanchez) waarmee hij samen een gym runt in Venice Beach (Californië). Daar probeert hij vechters klaar te stomen voor het echte werk in de ring.

Van vader op zoon

De serie is doorspekt met echt Amerikaans drama en zo spelen zijn zonen, Nate (Nick Jonas) en Jay (Jonathan Tucker) een rol in de serie. Beiden zijn talentvolle vechters die trainen bij de sportschool van Alvey Kulina, en er alles aan doen om door te breken in de wereld van het MMA. achter niet zonder slag of stoot want beide zoons brengen zo hun eigenaardigheden met zich mee.

Het overwinnen van je eigen demonen

Het leven van een aspirant MMA vechter gaat niet over Rozen, zoon Jay kampt met een drugs- en alcoholprobleem. Maar doet zijn uiterste best om over deze verslavingen heen te komen en een succesvolle vechter te worden. Echter wanneer MMA-legende Ryan Wheeler (gespeeld door Matt Laurie), en de ex van Alveys vriendin Lisa, uit de gevangenis komt. Doet Alvey zijn best hem bij zijn gym te krijgen wat uiteindelijk resulteert in een gecompliceerde situatie. Wat binnen de familie Kulina met alle gevolgen van dien situaties brengt die de serie uiterst spannend maken.

Het laatste seizoen, is verschenen op 21 juli en is volledig te streamen (inclusief de eerste twee seizoenen) via Videoland, dit is het 3de seizoen van de Amerikaanse hitserie, en daarmee ook gelijk de laatste. Nieuwsgierig geworden bekijk dan  hieronder de trailer van het nieuwe seizoen!

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page