Tenshin Nasukawa het 18 Jaar Oude Vecht Wonder Columns
Columns

Tenshin Nasukawa het 18 Jaar Oude Vecht Wonder

Tenshin Nasukawa het 18 Jaar Oude Vecht Wonder

Met maar liefst 119 winst partijen op 18-jarige leeftijd, is Tenshin Nasukawa niet alleen een hooggeschoolde vechter, maar een wonderkind.

"Een amateurrecord van 99-5, professioneel record 17-0, 13 van die ko's en een Rizin mma record van 3-0, en dat allemaal op 18-jarige leeftijd, waardoor het blijkt dat Tenshin Nasukawa waarschijnlijk nog op de middelbare school zit. Dat is gestoord. Dat zijn de soorten statistieken die je ziet in een anime film die het hoofdpersoon overdrijft. Zo onwerkelijk als dat klinkt klinkt, is dit kind de echte toekomst en de redenen waarom ze op het eerste gezicht transparant zijn. Laten we ons een beetje verdiepen in dit deze wonderkind.

Tenshin Nasukawa het 18 Jaar Oude Vecht Wonder

Strijdstijl

Lawrence Kenshin noemde "Tenshin's vechtstijl" van een hoog niveau van kickboxing en muay Thai, maar tapologie geeft aan dat zijn kernstijl eigenlijk Kyokushin karate is. Hij heeft de mogelijkheid om zijn combinaties vloeibaar met knieën en ellebogen te mengen, maar hij ziet er zeker meer karate uit in zijn zin voor ritme en lichtheid, en zelfs hoge vaardigheidstechnieken die bekend staan ​​in kyukoshin, zoals de Mawasi Geri of de Kyokushin hiel trap.

Mix van technische vaardigheid

Zeker de terugkerende schoppen en zo ook in zijn mix, hij is deze mix van technische vaardigheid en alles wat zo moeiteloos is, het ziet er normaal uit, zoals hij het niet eens probeert, dat het meer een natuurlijke uitdrukking is van zijn kunnen.

Wat is nog meer ongelooflijk aan hem, het is bijna alsof de kunst en de wetenschap van boksen op dat hoge niveau gebruikt worden in al zijn stoten, schoppen en alles ... Dat vermogen om ritme te begrijpen, te voelen en te exploiteren. Half verslaan met verwoestende snelheid, maar met chirurgische precisie ... Lees reacties bij elke stoot, afstemmen op de volgende stoot op basis van de eerste, met een stevig begrip van impact en een bijna onmiddellijke reactie op tegenstoten ... Tenshin is een wonderkind die hem met 18 jaar een geheel complete vechter maakt ... Precies, vloeibaar, licht aan op voeten, verblindende snelheid, met een hersteltijd tussen elk van zijn stoten, net zo ongelooflijk als de snelheid van zijn uitvoering, stevig in een technische vorm.

Een linkshandige bokser die met de rechterhand leidt

Tenshin is ook een zogenaamde "southpaw" (een linkshandige bokser die met de rechterhand leidt) wat ook zijn vechtcapaciteit gedeeltelijk kan verklaren. Linkshandige boksers hebben een inherent voordeel in de gevecht, er zijn er namelijk niet zoveel van. Dit betekent in wezen gemiddeld dat we minder ervaring hebben met iemand die een linkshandige boks houding gebruikt, en omdat hun opvallende filosofie verschillen ten opzichte van orthodoxe, zullen zij een licht of niet grote kennisvoordeel hebben op hun tegenstanders, terwijl de linkshandige bokser een zee heeft van Orthodoxe strijders om hun stijl te verfijnen..

Geestelijk Spel

Als men naar tenshin kijkt, ziet men een supercomputer. Hij is helemaal emotieloosl. Hij heeft hetzelfde gezicht als faker en speelt een onmogelijk hoog vaardigheidscomputerspel, maar Tenshin doet het in de highlights wereld van ongewapende gevecht, een wereld vol echte gevolgen ... Die kalmte is wat hem vloeibaar maakt, laat zijn vermogen om het probleem voor hem op te lossen op basis van wat elk moment snel, maar toch efficiënt ... zonder dat, die geest van absoluut puur ijs, zou tenshin niet zijn wat hij is, een genie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws