Muay Thai vechter krijgt klappen rake van het publiek, ware slachtpartij in de ring! Columns
Columns

Muay Thai vechter krijgt klappen rake van het publiek, ware slachtpartij in de ring!

Muay Thai vechter krijgt klappen rake van het publiek, ware slachtpartij in de ring!

Muay Thai Fighter houdt zich tijdens gevecht niet aan de regels en wordt besprongen door het publiek

Terwijl sommige vechters bewust weleens de spelregels breken, verwachten ze er echter geen pak slaag voor te krijgen. In onderstaande video zien wij twee vechters verwikkeld in een Muay Thai partij, op zich niets vreemds maar een van de vechters schijnt lak te hebben aan de set regels die voor deze partij gelden.

Groot verschil in gewicht

Dat de match up ook niet geheel conform de afspraken is kan men zien aan het gewicht verschil tussen beide combattanten. Ook torent de de ene vechter ver boven de Thaise tegenstander uit, op zich niets mis mee, komt vaker voor maar toch... Houdt je aan de regels.

Scheidsrechter wat doe je in de ring

Net als bij elk gevecht in de ring is er ook een scheidsrechter aanwezig, echter lijkt deze in de video niet te bestaan, voor de onsportieve vechter dan. Echter door het onsportieve gedrag begon de boel dusdanig te escaleren dat zelfs de scheidsrechter ziet bleek te hebben van, zoek het maar uit...

Breek nooit de regels van een nationale sport

Aangezien het gevecht in Thailand plaatsvond, en Muay Thai daar zeer hoog op de ladder staat is het sowieso niet zo slim om de regels ter plaatste aan je laars te lappen. Met een zaal gevuld met experts kan dit wel eens heel verkeerd aflopen, en dat deed het ook. Woeste geworden door het disrespect van de vechter besluit het publiek hem op niet zachtzinnige wijze kennis te laten maken met hun woede. Met als gevolg een slachtpartij in de ring van jewelste. Les van vandaag, houdt je aan de regels....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws