Hoe je een paraplu kunt gebruiken als zelf verdediging wapen Columns
Columns

Hoe je een paraplu kunt gebruiken als zelf verdediging wapen

Hoe je een paraplu kunt gebruiken als zelf verdediging wapen

Deze zelfverdediging video zorgt ervoor dat u een paraplu bij u wilt dragen

Wie had ooit gedacht dat een alledaags gebruiksvoorwerp als een paraplu gebruikt zou kunnen ter verdediging tegen een aanval. U ziet het vast wel eens in films, neem bijvoorbeeld de Sherlock Holmes film serie, daarin werd meerdere malen een paraplu gebruikt om aanvallers af te weren. Maar hoe doe je dat effectief?

Gebruik wat je tot je beschikking hebt

In een real-life zelfverdediging situatie met behulp van wat er ter beschikking staat op dat moment dat u helpen om u veilig te houden tegen een aanval, en u de kans te geven om weg te komen en ongehinderd te ontsnappen, is altijd de voornaamste prioriteit wanneer iemand een wapen heeft en u niet.

In deze video van de zelfverdediging expert Nick Drossos, herhaalt hij dat punt en demonstreert hij hoe hij een paraplu tegen een mes aanval gebruikt. Het geweldige van een paraplu is dat het een vrij algemeen items dat ook een aantal mensen binnen bereik heeft. Verdedigen tegen iemand met een mes die je pijn wilt doen, is bereik de sleutel, want je wilt zo ver van hen blijven als je maar kunt.

Rammen met die plu

Ideaal gezien wil je natuurlijk nooit met een mes bewapende tegenstander geconfronteerd worden. Alles wat je hebt is een paraplu, omdat een mes een dodelijk wapen is en de andere een paraplu. Niettemin, volgens Nick, als u een paraplu hebt gedraaid, kan het helpen om uw aanvaller af te leiden en een goede klap er mee kan de kans bieden om veilig te ontsnappen.

Interessant genoeg zijn er ook verschillende soorten tactische paraplu's die er op de markt te verkrijgen zijn, die vrijwel steviger zijn, die veel beter geschikt zouden zijn voor zelfverdedigingstoepassingen zoals het scenario dat in deze video wordt gepresenteerd.

Afstand creëren

Na het einde van de video maakt Nick een belangrijk punt echter, dat alles wat je doet met de paraplu, is tijd kopen om geluid en afstand te creëren en uiteindelijk weg te komen. Hij zegt ook dat er geen dwaas systeem tegen een mes is en het gebruik van alles wat tot uw beschikking staat, het verschil kan maken. Het hoeft niet alleen een paraplu te zijn, maar een warme kop koffie in het gezicht kan een goed afleidingsgereedschap tegen een mes zijn. Evenzo kan ook een zak, een tas of een rugzak, enz. Als een afleiding wapen worden gebruikt, het Krav Maga principe.

Ten slotte, het doel van dit soort oefeningen is om bewust te worden wat te gebruiken, en wat er op dat moment ter beschikking staat om de kans te bieden om ongehinderd te ontsnappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws