Hier kopen vechtsporters het liefst hun fightgear en voeding - Vechtsport Info
Home / Columns / Hier kopen vechtsporters het liefst hun fightgear en voeding

Hier kopen vechtsporters het liefst hun fightgear en voeding

Hier kopen vechtsporters het liefst hun fightgear en voeding

Persoonlijk winkelen is een stuk minder leuk geworden sinds de coronamaatregelen beperkend werken. Ook voor vechtsporters is dit niet anders. Gelukkig is er online veel te vinden. Wij hielden een onderzoek onder onze bezoekers om te zien waar deze zoals hun fightgear maar ook supplementen kopen.

Online kopen is makkelijk, maar toch wil je graag wat advies. Zijn dit wel de juiste bokshandschoenen, scheenbeschermers of pads. Wij vroegen een geselecteerd aantal bezoekers van onze site met welke vechtsport winkels zij de beste ervaringen hebben. Er is geen top 10 of top 5 vastgesteld maar enkele namen kwamen steeds terug.

Nikko in Eindhoven (Mike Burgerhof), NorthSide Sports uit Veghel (Marco Uddink) en ForceOne (Arnaud van der Veere) uit Den Haag, blijken populaire bestemmingen te zijn om vechtsport artikelen te bestellen. Vooral de persoonlijke service, klant vriendelijkheid en advies blijken bij deze winkels piekfijn in orde te zijn.

Alles goed geregeld

Wat naar voren komen is dat alle drie vechtsport winkels producten onder hun eigen naam uitbrengen, welke tegen goede prijzen te verkrijgen zijn. Deze zijn kwalitatief te vergelijken met de grote merken. Snelheid van bestellen en bezorgen is ook goed op orde, net als omruil garanties.

Inmiddels mag er bij de voornoemde winkels op afspraak afgehaald worden. Voor sommigen misschien een eindje rijden maar de moeite waard. “Ook op het gebied van sportvoeding en advies geven Nikko, NorthSide en ForceOne goede adviezen en hebben top producten in huis” is te stellen als eindconclusie.

Bekijk ook

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page