Boks film Creed 2 gebaseerd op Rocky IV klassieker! Columns
Columns

Boks film Creed 2 gebaseerd op Rocky IV klassieker!

Boks film Creed 2 gebaseerd op Rocky IV klassieker!

Het vervolg op de Oscar-genomineerde film Creed lijkt in de richting van de Rocky IV klassieker te gaan.

Tot op zekere hoogte was het al in die richting bepaalt. Dolph Lundgren speelt de rol van Ivan Drago in de film, Sylvester Stallone zal naar verwachting verschijnen als Rocky Balboa. Bovendien schrijft en regisseert Stallone ook het vervolg van Creed (nadat hij Rocky IV bedachtheeft), en ziet Michael B Jordan de rol van Adonis Creed hernemen.

Boks film Creed 2 gebaseerd op Rocky IV klassieker!

Maar inmiddels weten wij dat Ivan Drago's zoon ook een personage in de film zal worden, met dank aan MMA vechter Sage Northcutt.

In een interview zei Northcutt ik hoorde dat "de nieuwe Creed 2-film uit zou komen, dus ik ging ik daar auditie voor doen. De auditie liep zeer voortvarend, dus wellicht krijg ik die rol. Ivan Drago's zoon zijn in de film? Dat zou best leuk zijn".

Creed 2 arriveert in bioscopen in november 2018

Creed nam een ​​heel andere toon dan de meeste van de Rocky sequels, en deze opvolger Creed 2 belooft een echte klassieker te worden, zoals Rocky IV. We wachten af ​​of de nieuwe film daar dicht bij zal blijven. Meer zodra wij het horen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws