Bodybuilders kunnen niet vechten! Waarheid of fabel? Columns
Columns

Bodybuilders kunnen niet vechten! Waarheid of fabel?

Bodybuilders kunnen niet vechten! Waarheid of fabel?

Kooi gevecht tussen twee grote bodybuilders, wie zegt dat het watjes zijn?

Vaak hoor je dat bodybuilders opgepompte anabolen spuiten en slikkers zijn die nog geen deuk in een pakje boter zouden kunnen slaan. Maar is dat ook zo, of wordt er generaliserend gedacht. Het blijft interessant om te zien of deze stelling op waarheid is gebaseerd, of een pure fabel is. Het kan zijn dat massieve body builders waarschijnlijk minder bewegingsvrijheid hebben door de aanwezige uitgebouwde spieren. Maar zijn ze dan ook traag?

Laten we het tegendeel bewijzen

Rich Piana is een bodybuilder, hij is geen professionele kooivechter. Hij spreekt graag over MMA en heeft onlangs een oefen gevecht met een mede bodybuilder georganiseerd. En wilde graag laten zien dat het stigma dat bodybuilders niet zouden kunnen vechten naar het land der fabelen verwezen kan worden.

We weten niet eens hoeveel gewicht aan spier massa door de gehele kooi explodeert, maar het was leuk om naar te kijken. Naarmate de video vordert, zijn Rich Piana en Jen the Beast aan het vechten. Beide mannen zijn enorm. Rich opent met een grote, rechter hoge rondehoek, maar het stuit op een blok van Jen. De twee wisselen over en weer sterke stoten uit, en de Jen the Beast trapt een solide voorwaartse mae-geri in de buik van Rich.

Vervolgens trapt Piana een dubbele been techniek omlaag en krijgt de concurrerende vechter neer op de mat. Van daarvandaan gaat hij over om het Beest te controleren en neemt een schildpad positie aan. Hij sluit het af met een verwurging. Beide gillen van pijn of opwinding en de scheidsrechter beëindigt het gevecht.

Het Beest is niet gelukkig en probeert Piana neer te krijgen, maar de scheidsrechter is in staat om ze te scheiden.

Over Rich Piana

Rich Piana is een bodybuilder, acteur en YouTube-sensatie die trainingsvideo's voor zijn meer dan 750.000 abonnees post. Hij heeft wedstrijden gewonnen waaronder NPC California Championships, NPC Orange County Championships, NPC Los Angeles Kampioenschappen, NPC Sacramento Kampioenschappen en NPC Border States Classic.

Hij begon bodybuilding te trainen toen hij 11 was. Hij gaf toe dat hij anabole steroïden gebruikt en maakt daar geen geheim van, sterker nog hij is openlijk over het gebruik er van.

Hij heeft ook gewerkt aan televisiereeksen waaronder NBC's Scrubs en Ripley's Believe It or Not. Hij speelde ook in de film Mutant: Leaving Humanity Behind.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws