Dillian Whyte laat oog op oud-rivaal vallen: 'Verlies wreken' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dillian Whyte laat oog op oud-rivaal vallen: 'Verlies wreken'

Dillian Whyte laat oog op oud-rivaal vallen: 'Verlies wreken'

Dillian Whyte heeft nog steeds oog voor mensen als Deontay Wilder en Anthony Joshua. Whyte werd verslagen in ronde zes van zijn eerste gevecht om de wereldtitel. Nadat een rechtse uppercut van Tyson Fury hem knock-out sloeg.

Maar het is niet het einde van de weg voor de Brit, die hoopt op een rematch met Joshua, van wie hij verloor in 2015 maar ook met Fury. Amerikaan Deontay Wilder is een andere op de radar van Whyte voordat hij de handschoenen ophangt.

Hij zei tegen Sky Sports: "Ik wil nog steeds tegen de beste vechten. Ik zou nog een paar gevechten hebben tegen de beste jongens en dan met pensioen gaan. Ik wil nog steeds hetzelfde doen. Er is niets veranderd. Ik weet niet wat Wilder doet."

Ik kom terug

,,Ik moet gewoon terugkomen en ik wil opnieuw vechten tegen iedereen die ik heb verloren en proberen mijn verliezen te wreken." Fury, 33, kondigde aan dat hij met pensioen zou gaan na zijn sensationele Wembley-overwinning, wat betekent dat de WBC-titel vacant zou kunnen komen.

En Whyte, 34, is onvermurwbaar dat hij de kwaliteiten van een wereldkampioen heeft. Hij zei: ,,Honderd procent. Zelfs Fury zelf zei het, ik zal op een dag wereldkampioen worden, dus laten we eens kijken. OK, ik heb een verlies gehad, ik heb één gevecht nodig om terug te komen, maar het is niet het einde van de wereld voor mij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws