Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video Ander Nieuws
Ander Nieuws

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel. De jongen die een amateur MMA-vechter blijkt te zijn was niet bang uitgevallen.

Over de video is er enige controverse ontstaan over het achtergrondverhaal. De tiener in de video wordt verondersteld een amateur-MMA-vechter uit Memphis, Tennessee te zijn. Deze probeerde een gestolen televisie terug te krijgen van de grote kerel.

Tv dief

Deze wilde echter niet toegeven en werd verbaal tegen de knul. De boel escaleerde toen de tiener uithaalde en er een grond gevecht compleet met een ground and pound ontstond. De man en dief in kwestie ging ten onder. Of de tv is terug gebracht is niet bekend.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws