Terror! Vechtlegende pakt lastpak stevig aan (video) Ander Nieuws
Ander Nieuws

Terror! Vechtlegende pakt lastpak stevig aan (video)

Terror! Vechtlegende pakt lastpak stevig aan (video)

UFC-icoon Matt Serra genoot van een diner in een diner in Las Vegas toen een zichtbaar dronken man voor problemen begon te zorgen.

Matt Serra is een van de meest legendarische vechters in het moderne MMA. De BJJ black good en ex-UFC-kampioen heeft de bijnaam "The Terror". Die kennis heeft een dronken lastpak veel problemen bespaard!

Fout

De dronkaard zwaait wild met zijn armen, maar noch deze ongecoördineerde bewegingen, noch zijn grote mond kon de ex-MMA-ster van zijn stuk brengen. Onder de video schreef Serra dat "de dronken klootzak" de obers zou hebben bedreigd en vervolgens zelf achter de MMA-ster aanging, fout!

Serra is al acht jaar met MMA-pensioen. Toch is de 44-jarige zijn vaardigheden niet vergeten. Diverse socials plaatste recentelijk opnieuw de video waarin Serra te zien is terwijl hij op de dronkaard zat.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws