🎥 Irritante voetbal-fan keihard knockout geslagen! 'Doet me niks' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Irritante voetbal-fan keihard knockout geslagen! 'Doet me niks'

🎥 Irritante voetbal-fan keihard knockout geslagen! 'Doet me niks'

Een irritante Chelsea-fan daagde de verkeerde uit en werd keihard knockout geslagen, maar het doet de jongen niets en hij lacht er zelfs om.

Een jonge Chelsea-aanhanger zal de trip naar stadsgenoot West Ham United nog lang bijblijven, of juist niet. Voordat de wedstrijd begon, vertoonde hij zich provocerend bij fans van de tegenpartij, alleen had hij de verkeerde uitgekozen...

Op video opnames is te zien hoe hij hardhandig 'KO' geslagen wordt. Hij wordt even later afgevoerd in een rolstoel en naar het ziekenhuis gebracht. Daar lijkt het hem niets te doen en stoort zijn vriendin zich aan zijn gedrag. Sommige mensen leren het nooit....

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws