🎥 Testo boys slaan erop los in Fitness Gym! 'Eet die dumbells' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Testo boys slaan erop los in Fitness Gym! 'Eet die dumbells'

🎥 Testo boys slaan erop los in Fitness Gym! 'Eet die dumbells'

Een man is in het ziekenhuis terechtgekomen na een vechtpartij in het Everlast Gym in Aintree, Liverpool afgelopen week.

Beelden tonen een aantal mannen die heftig tegen elkaar staan te schreeuwen, mogelijk stonden zij elkaar in de weg bij het gewichten rek. Toen het geschreeuw omsloeg in fysiek geweld, stonden sportschool bezoekers verbaasd toe te kijken, maar gelukkig kwam er uiteindelijk een groepje mannen dat de vechtende partijen uiteen trok.

Over het algemeen is geweld in sportscholen relatief zeldzaam, maar het kan voorkomen in verschillende vormen, zoals fysiek geweld tussen sporters of tussen een sporter en een instructeur, verbaal geweld, intimidatie of pesten.

Geweld in sportscholen zeldzaam maar komt wel voor

Veel sportscholen hebben echter een zerotolerancebeleid ten aanzien van geweld en nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat sporters zich veilig en beschermd voelen tijdens hun trainingen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er beveiligingscamera's worden geïnstalleerd, dat er voldoende personeel aanwezig is om toezicht te houden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat geweld in elke vorm onaanvaardbaar is en dat iedereen die geconfronteerd wordt met geweld in een sportschool, dit moet melden bij het management van de sportschool of bij de autoriteiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws