🎥 Gewapende overvaller geklapt door klant die echt kan vechten! 'Katsjing' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Gewapende overvaller geklapt door klant die echt kan vechten! 'Katsjing'

🎥 Gewapende overvaller geklapt door klant die echt kan vechten! 'Katsjing'

Een gewapende overvaller in een supermarkt is snel en vakkundig aangepakt door een klant met Jiu-Jitsu ervaring.

De overvaller, gewapend met een mes, dreigde het personeel en klanten in de winkel en eiste geld uit de kassa. Op dat moment greep een klant in en gebruikte zijn Jiu-Jitsu vaardigheden om de overvaller te overmeesteren.

Gewapende overval snel en veilig beëindigd

De klant, die liever anoniem blijft, merkte dat de situatie uit de hand dreigde te lopen, aarzelde hij niet en zette hij zijn vaardigheden in om de overvaller te immobiliseren. Dankzij zijn training slaagde hij erin om de overvaller te ontwapenen en vast te houden totdat de politie arriveerde.

Dit incident laat zien dat Jiu Jitsu niet alleen een effectieve vechtsport is, maar ook kan worden gebruikt om de veiligheid van anderen te waarborgen. Het is altijd belangrijk om alert te blijven en jezelf en anderen te beschermen in gevaarlijke situaties. Dankzij de snelle reactie en moedige actie van deze klant kon een gewapende overval snel en veilig worden beëindigd.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws