We Are All One, nieuw leven ingeblazen met steun van bekende vechters! Nieuws
Nieuws

We Are All One, nieuw leven ingeblazen met steun van bekende vechters!

We Are All One, nieuw leven ingeblazen met steun van bekende vechters!

Bas Rutten & Chuck Lidell met W.A.A.O. shirt
Bas Rutten & Chuck Lidell met W.A.A.O. shirt

Facebook

Hein van der Velden, neef van de Nederlandse UFC legende Bas Rutten richtte in navolging van Sudo een W.A.A.O. Facebook groep op, die in razendsnel tempo groeide in het aantal leden. Het doel van de groep was en is om te laten zien dat vechtsport verbroedert, een van de kenmerken van de groep waren de leden (van over de hele wereld), die poseerde met een zelfgeschreven "We Are All One" boodschap en deze foto's deelden op de Facebook page van W.A.A.O., detail onder de leden waren ook een groot aantal bekende vechters.

Duane Ludwig (o.a Trainer van UFC kampioen TJ Dillashaw)
Duane Ludwig (o.a Trainer van UFC kampioen TJ Dillashaw)

Terug

Het was een tijdje stil rondom W.A.A.O. maar de stroming want zo mogen wij het wel noemen is terug en nieuw leven ingeblazen, aangezien de vechtsport groeit en mensen graag hun ervaringen over vechtsport met elkaar delen een goede zaak. Om het hernieuwde initiatief kracht bij te zetten zijn al een aantal bekende vechters in een nieuw ontworpen W.A.A.O. T-shirt gespot. Wil je ook een W.A.A.O. T-shirt, en er mee op de foto en deze plaatsen op Facebook? Deze is online te verkrijgen via deze link.

Vechtsport verbroedert We Are All One tenslotte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws