Boksheld Ryan Garcia gaat Logan Paul vernietigen in de ring Nieuws
Nieuws

Boksheld Ryan Garcia gaat Logan Paul vernietigen in de ring

Boksheld Ryan Garcia gaat Logan Paul vernietigen in de ring

Bokslegende Ryan Garcia daagt YouTuber Logan Paul uit voor een gevecht, ondanks hun verschil in lichaamsbouw. Volgens Garcia won hij namelijk al van Paul tijdens een sparringssessie.

Garcia verstevigde onlangs zijn status als boks idool door Devin Haney te overklassen. Hij stuurde de Amerikaan drie keer naar het canvas en behaalde zo een overtuigende overwinning.

Garcia vs. Paul: Van Sparring naar Rivaliteit

Voorafgaand aan Paul's demonstratieve wedstrijd tegen Floyd Mayweather in juni 2021, stonden Garcia en Paul nog bekend om hun gezamenlijke sparringssessie. De eens zo vriendschappelijke relatie is echter verzuurd.

Tijdens een verschijning op de PBD podcast noemde Garcia Paul "vreemd" en was hij ervan overtuigd hem te kunnen verslaan. Hij herinnerde het publiek aan hun sparringssessie en benadrukte zijn dominantie ondanks het grote fysieke verschil.

Hij zei: "Hij is raar. Ik zou hem nog veel erger aanpakken. Ik zou Logan Paul vernietigen. Ik heb al met hem gespard. Hij heeft me geen enkele keer geraakt. En hij was veel groter dan ik, en ik klopte hem in elkaar. Hoe lang geleden was dit? Lang geleden alweer."

Garcia heeft harde kritiek op Paul's invloed

Garcia vervolgde zijn kritiek door Paul's invloed op de maatschappij te hekelen, verwijzend naar hun gezamenlijke energiedrank Prime. Hij vervolgde: "Ze staan voor niks, broeder, het zijn marionetten en bloedzuigers, en van zulke mensen hou ik niet. Deze gasten zijn lafaards en demonen in levenden lijve, dat geld gaat nergens anders heen dan naar het graf, broeder."

"Hij is zo verliefd op zijn vermeende wijsheid, dat hij gewoon een lul lijkt." Garcia is al jarenlang bevriend met Paul's broer Jake, en hun relatie is aanzienlijk verbeterd. Zijn volgende gevecht zou wel eens tegen Haney kunnen zijn, die later in 2024 om een herkansing vroeg.

Bovendien wil Garcia wraak nemen op Gervonta Davis. Hij eist een rematch tegen Davis na zijn verlies in 2023.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws