πŸŽ₯ Sterkste man Hall slaat UFC's Pereira en Ngannou eruit in Gym Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Sterkste man Hall slaat UFC's Pereira en Ngannou eruit in Gym

πŸŽ₯ Sterkste man Hall slaat UFC's Pereira en Ngannou eruit in Gym

Eddie "The Beast" Hall heeft vandaag bewezen dat hij meer is dan alleen een voormalig sterkste man. De Britse mediapersoonlijkheid en gepensioneerde atleet verpulverde het stootrecord in het UFC Performance Instituut, de hoofdsportzaal van MMA-organisatie UFC.

Van Sterkste Man naar MMA-Vechter

Hall, vooral bekend om zijn wereldrecord deadlift van 500 kg in 2016, stortte zich de afgelopen tijd op het MMA-vechten. Helaas ging zijn geplande gevecht niet door, maar hij bleef trainen en zijn vechtsportvaardigheden ontwikkelen. Onlangs trainde hij zelfs met Glory-kampioen Rico Verhoeven toen die een bezoek bracht aan Engeland.

Een Krachtpatser met Stootkracht

Vandaag toonde Hall zijn kracht en explosiviteit in het UFC Performance Instituut. Met een verbluffende stoot van 208,901 op het stootmeetinstrument bewees hij dat hij niet alleen de sterkste man ter wereld was, maar ook een meesterlijke stootkracht bezit.

Hall laat daar UFC kampioen Alex Pereira achter zich met 191,79. Ook voormalig UFC kampioen Francis Ngnnou heeft het nakijken met 129,161.

Hall's Toekomst in de Vechtsportwereld

Het is nog onduidelijk wat de toekomst brengt voor Hall in de vechtsportwereld. Of hij zijn MMA-carrière nieuw leven inblaast of zich richt op andere uitdagingen, is nog te bezien. Eén ding is zeker: met zijn bewezen kracht en vastberadenheid kan Hall in elke arena succesvol zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws