🎥 UFC-ster mcGregor roept zijn 'Badr Army' op: 'Oorlog voeren' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster mcGregor roept zijn 'Badr Army' op: 'Oorlog voeren'

🎥 UFC-ster mcGregor roept zijn 'Badr Army' op: 'Oorlog voeren'

Conor McGregor zal dan eindelijk zijn langverwachte UFC comeback maken op 29 juni tegen Michael Chandler bij UFC 303 in de T-Mobile Arena, Las Vegas.

Vandaag werden de UFC fans verrast met de aankondiging dat Conor McGregor terugkeert en tegen Michael Chandler de vechtkooi in zal gaan.

Twee van de beste vechters ter wereld gaan de strijd met elkaar aan

De Ierse UFC ster is er van overtuigd dat hij zal winnen en roept zijn fans op hem te steunen. McGregor heeft een zelfde soort fan aanhang als kickbokslegende Badr Hari's "Badr Army'.

McGregor heeft 'The Forged Army' vernoemd naar zijn eigen biermerk. Hij roept deze dan ook op. "Forged Army sta op. De Mac is terug! 29 juni! McGregor versus Chandler!! Het is officieel!! Laten we oorlog voeren

Als McGregor op 29 juni de UFC Octagon binnentreedt is dat de eerste keer in 3 jaar. de Ier bleef lange tijd op de reservebank nadat hij op 10 Juli 2021 verloor van Dustin Poirier en een vervelende beenbreuk opliep.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws