Oprichter van het beruchte MMA Blackzilians team overleden Nieuws
Nieuws

Oprichter van het beruchte MMA Blackzilians team overleden

Oprichter van het beruchte MMA Blackzilians team overleden

Kampioenen

De Blackzilians werden opgericht in 2011 en groeide snel uit tot een MMA-powerhouse, waarin verschillende voormalige kampioenen en titelkandidaten gehuisvest waren, waaronder Rashad Evans en Anthony Johnson. Robinson, legde zich toe op MMA nadat hij werd voorgesteld aan UFC-veteraan Jorge Santiago bij American Top Team. Hij startte zijn eigen team en verschillende bekende veteranen besloten ATT te verlaten om zich bij de Blackzilians aan te sluiten, rivaliteit was geboren.

Rivaliteit

In de loop van de jaren ontstond er een felle rivaliteit tussen Blackzilians en American Top Team. De UFC maakte een programma voor het 21ste seizoen van "The Ultimate Fighter 21" in een team versus teamformaat te filmen, waarbij Robinson tegenover AT Lambert, oprichter van ATT, werd gezet. De twee botsten regelmatig op de set.

Terwijl de Blackzilians, ATT 7-5 in teammatchups wisten te verslaan, verdiende ATT meer punten door later in het seizoen te winnen. In de finale van de show versloeg Blackzilians vechter Kamaru Usman die van ATT, Hayder Hassan.

Onlangs vertelde Robinson nog dat hij grotendeels de MMA-activiteiten had verlaten en alleen betrokken was bij vechters die hem in de loop van de jaren loyaal waren gebleven. Onder hen was Johnson, die Robinson als een zoon beschouwde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws