Luister ze hier! McGregor en Chandler's dreigende spraakberichten Nieuws
Nieuws

Luister ze hier! McGregor en Chandler's dreigende spraakberichten

Luister ze hier! McGregor en Chandler's dreigende spraakberichten

Voordat UFC 303 op 29 juni in de T-Mobile Arena in Las Vegas daadwerkelijk losbarst, putten Conor McGregor en Michael Chandler elkaar al flink op via social media.

De vechters reageerden allebei op de aankondiging van hun langverwachte welterweight gevecht op 29 juni, dat officieel werd gemaakt tijdens de persconferentie na UFC 300 afgelopen zaterdag.

De confrontatie werd voor het eerst geopperd door McGregor afgelopen december, met de suggestie dat het gevecht op 185 pond zou plaatsvinden. Nu de deal rond is, proberen McGregor en Chandler hun onderlinge haat alvast op te warmen. McGregor begon met een raadselachtige voicemailbericht.

"We gaan nu vechten?" vroeg McGregor met een overdreven angstige stem. "Doen we dit nu meteen? Hier, ter plekke?" Chandler reageerde met een eveneens kort en cryptisch berichtje.

"Conor... Het is te laat om bang te zijn", aldus Chandler.

Jarenlange rivaliteit culmineert in Octagon clash

De vete tussen McGregor en Chandler kent een lange voorgeschiedenis. Chandler lobbyde al voor een gevecht met de voormalige twee-divisiekampioen lang voordat ze als rivaliserende coaches werden gecast in het meest recente seizoen van The Ultimate Fighter.

Na afloop van het seizoen werd verwacht dat de twee het tegen elkaar op zouden nemen, maar een officiële aankondiging bleef uit tot afgelopen weekend.

McGregor's comeback en Chandler's uitdaging

Als McGregor terugkeert is dit zijn eerste gevecht in bijna drie jaar. In juli 2021 brak McGregor zijn been nadat hij een lowkick uitdeelde tijdens een gevecht met rivaal Dustin Poirier op UFC 264.

Chandler is een voormalig drievoudig Bellator lichtgewicht kampioen. Hij heeft voor de UFC-titel gestreden en heeft drie van zijn laatste vier gevechten verloren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws