Conor McGregor wilde Khabib Nurmagomedov vermoorden! Nieuws
Nieuws

Conor McGregor wilde Khabib Nurmagomedov vermoorden!

Conor McGregor wilde Khabib Nurmagomedov vermoorden!

Conor McGregor wilde Khabib Nurmagomedov vermoorden!

Schreeuwen

Nurmagomedov zat erbij en keek ernaar, de show die McGregor opvoerde leek hem weinig te doen. Ondanks de beledigingen die McGregor naar het hoofd slingerde van Nurmagomedov, bleef hij kalm antwoorden op de vragen uit de zaal, althans als McGregor er niet doorheen schreeuwde.

McGregor opende een fles whisky en bood Nurmagomedov een glas aan die weigerde en zei dat hij geen alcohol drinkt. UFC-president Dana White proostte wel even met McGregor en hoorde de Ierse tirade met een glimlach aan.

Fuck you

Het ging natuurlijk over het incident met de bus waarin Nurmagomedov zat met andere UFC-vechters, McGregor riep herhaaldelijk fuck you tegen Nurmagomedov toen de discussie ontstond dat hij beter weer in een bus kan gaan zitten.

Ziyavudin Magomedov

McGregor probeerde Nurmagomedov contant uit zijn tent te lokken door over Ziyavudin Magomedov te beginnen. De door Poetin gevangengezette oligarch die voorheen Nurmagomedov financierde zit vast wegens verdenking van fraude. McGregor hamerde er op dat Nurmagomedov een lafaard is door niet tegen Poetin in te gaan en de invrijheidsstelling van Magomedov te eisen.

Moord

McGregor stipte nog even aan dat als Nurmagomedov destijds de bus uit was gekomen, McGregor in de gevangenis had gezeten, want dan had hij Nurmagomedov vermoord, een nogal boute uitspraak. “Ik dank god dat hij in de bus bleef,” zei McGregor. “Ik had hem anders vermoord en nu vast gezeten”.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws