Home / Nieuws / WLF Toernooi Tianjin China met Ilias Bulaid, Hasan Toy en Darryl Sichtman aangekondigd

WLF Toernooi Tianjin China met Ilias Bulaid, Hasan Toy en Darryl Sichtman aangekondigd

Wu Lin Feng ook bekend als WLF organiseert 3 maart aanstaande een toernooi met Ilias Bulaid, Hasan Toy en Darryl Sichtman

De poster van het event geeft aan dat het hier een strijd tussen China en Nederland betreft, de organisatie heeft wel vaker events die aangeduid worden als een strijd tussen verschillen de landen of continenten. Zo organiseerde met in december 2017 nog het East vs West Battle Series event wat een strijd impliceerde tussen China en Canada. Naast de reeds bekende vechters is er verder nog geen mededeling gedaan over overige matches voor maart aanstaande.

Zware delegatie van topvechters bij WLF

Het event bevat een top delegatie van Nederlandse vechters die ook bij andere organisaties in de ring te zien zijn, voor deze zijn dus Ilias Bulaid, Hasan Toy en Darryl Sichtman aangekondigd. Op 3 februari j.l. vocht de multi-time Muay Thai-kampioen Singdam op het WLF 3 toernooi waar hij tegen de 26 jarige Xie Lei in de ring stond. De Wu Lin Feng organisatie werd in 2015 opgericht in Heinan China, en timmert sindsdien hard aan de weg met een aantal events.

WLF Toernooi Tianjin China met Ilias Bulaid, Hasan Toy en Darryl Sichtman op 3 Maart 2018

 

 

 

Bekijk ook

Murat Aygun vs Fabio Kwasi eerste partij tijdens WFL Final 8

Murat Aygun vs Fabio Kwasi eerste partij tijdens WFL Final 8

Vandaag maakte de WFL (World Fighting League) het rooster bekend voor haar Final 8 toernooi. ...