Waar is Jamal Ben Saddik? 'Onrust onder fans' Nieuws
Nieuws

Waar is Jamal Ben Saddik? 'Onrust onder fans'

Waar is Jamal Ben Saddik? 'Onrust onder fans'

Jamal Ben Saddik, de Marokkaanse topvechter, is al geruime tijd afwezig in de Glory ring, wat tot onrust en speculatie onder zijn fans heeft geleid. Terwijl andere vechters zoals Murat Aygün terugkeren na schorsingen, blijft Ben Saddik aan de kant, wat de geruchten voedt dat hij mogelijk het slachtoffer is van een boycot. Ondanks dat hij eerder dit jaar een operatie tegen kanker uitstelde om te kunnen deelnemen aan een toernooi, kreeg hij geen plek. Er is hoop dat hij op 8 juni terugkeert in de Glory ring, maar dit is nog niet bevestigd.

De Marokkaanse topvechter Jamal Ben Saddik is al geruime tijd niet meer in de Glory ring verschenen en fans beginnen zich zorgen te maken. Terwijl andere vechters, zoals Murat Aygün die terugkeert na een schorsing, wel ingedeeld worden voor komende evenementen, blijft Ben Saddik aan de kant.

Aygün terug, Ben Saddik geboycot?

De terugkeer van Aygün, die een jaar geschorst was vanwege doping, heeft de onvrede onder fans nog meer aangewakkerd. Op social media uiten ze hun ongenoegen en opperen dat Ben Saddik mogelijk het slachtoffer is van een boycot.

"Waarom mag Jamal niet vechten? Wat zegt aandeelhouder Rico (Rico Verhoeven, red) hierover?", luidt een van de commentaren. Anderen wijzen op de ongelijke behandeling: "Als het voor Aygün geldt dat je met een schorsing mag vechten, waarom Jamal dan niet?".

H3: Hoop op comeback in juni

Begin dit jaar was er nog sprake van de deelname van Ben Saddik aan het Glory zwaargewicht toernooi op 9 maart. Ben Saddik kreeg daar geen plek ondanks dat hij een operatie tegen kanker uitstelde in de hoop mee te kunnen doen.

"Het wordt tijd dat hij weer in actie komt", aldus een bron dichtbij de vechter. Of Ben Saddik daadwerkelijk terugkeert in de Glory ring op 8 juni, is nog even afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws