🎥 Vechtwonder levert bewijs met keiharde knockout: "Dit is de beste basis' Nieuws
Nieuws

🎥 Vechtwonder levert bewijs met keiharde knockout: "Dit is de beste basis'

🎥 Vechtwonder levert bewijs met keiharde knockout: "Dit is de beste basis'

Gabriel Ruth mag een echt vechtwonder genoemd worden, ook bekend als de beste karateka uit Amerika scoorde hij in zijn prof kickboks debuut een juweel van een knockout.

Gabriel Ruth, algemeen erkend als de beste karateka uit Amerika, heeft de kickbokswereld op zijn kop gezet met een verbluffende knockout in zijn profdebuut. Deze prestatie heeft niet alleen de aandacht getrokken van fans over de hele wereld, maar ook van prominente organisaties binnen de vechtsport.

De eeuwige discussie karate vs. boksen

Terwijl sommigen beweren dat karate de ideale basis vormt voor kickboksen, zijn er ook die boksen verkiezen als het superieure uitgangspunt. Echter, Ruth's spectaculaire overwinning met gebruik van karate technieken biedt stof tot nadenken en zou zelfs de meest overtuigde critici kunnen doen twijfelen.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat een toonaangevende organisatie zoals Glory of K-1 in Japan, Gabriel Ruth inlijft. Zijn indrukwekkende vaardigheden en het vermogen om een publiek te boeien met zijn vechtstijl maken hem een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws