UFC Ster McGregor woest na mishandeling weerloze jongen: 'Ondraaglijk' (video) Nieuws
Nieuws

UFC Ster McGregor woest na mishandeling weerloze jongen: 'Ondraaglijk' (video)

UFC Ster McGregor woest na mishandeling weerloze jongen: 'Ondraaglijk' (video)

Conor McGregor de Ierse topvechter en UFC ster is klaar met het geweld tegen weerloze personen. Vandaag reageert McGregor op een video waar een jongen wordt mishandeld en roept op tot actie.

De beelden liegen er niet om als we een jongen in Frankrijk zien die beroofd terwijl omstanders toekijken. Radio Geno een rechts extremistisch Twitter account die veelal video's deelt waarin vluchtelingen personen behandelen meldt: "De gebruikelijke verdachte in Frankrijk berooft een verlegen Franse jongen en niemand komt tussenbeide. Ondraaglijk "

Slachtoffer mishandeling heeft Down Syndroom

McGregor die reageert op de video heeft er zo zijn mening over en vindt dat iedereen aan vechtsport zou moeten doen om zich te verdedigen. "Het is echt belangrijk om de vechtsporten in een bepaalde hoedanigheid te leren. De mogelijkheid om het gezicht van deze dief in dat betonnen platform te slaam en hem daar met absoluut gemak vast te houden, is aanwezig", schrijft McGegor op Twitter.

"Alleen al een training van 3-6 maanden geeft je de mogelijkheid om met gemak en comfort met een situatie als deze om te gaan tegen de meerderheid van dit soort uitschot. Sluit je vandaag nog aan bij een vechtsportschool!" Overige commentaren onder de video impliceren dat het slachtoffer Down syndroom heeft wat de situatie nog kwalijker maakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws